Jeugd en jongeren

Provider

Naast de zondagen wordt er elk seizoen een Provider-programma aangeboden op doordeweekse avonden in onze jeugdruimte. Voorheen werd veel gewerkt met het Provider-keuzecatecheseprogramma van JOP. Komend seizoen zullen we een regelmatiger programma aanbieden, waardoor het leuk wordt om elke keer te komen! We wisselen de bijeenkomsten af met film kijken, creatief bezig zijn, een spelavond, en in gesprek over het

geloof en dingen die je tegenkomt in het leven. Zo beleef je samen met de groep van alles en zit er altijd wel iets bij wat je leuk vindt!

 

Het Jeugdkapel/Provider-seizoen wordt elk najaar en voorjaar ingeluid door een startfeest met patat en gezelligheid én een jongerendienst met mooie muziek en leuke sketches. Andere hoogtepunten zijn acties zoals een nacht lang vasten voor een goed doel en een musical-in-één-nacht maken en opvoeren tijdens een zondagsdienst! En natuurlijk het kamp als afsluiting van het seizoen!

 

Geef je op voor de mailinglijst en de WhatsApp-groep om op de hoogte te blijven van alle activiteiten bij Catherine Verviers via .

CB Login