Rouwgroep

Oecumenische rouwgroep

Verlies maakt deel uit van ons leven. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met de dood van iemand die je lief is.

En wie met zo’n groot verlies geconfronteerd wordt, staat voor de moeilijke taak daarmee verder te leven. Of je wilt of niet, je moet op weg in het land van het verlies, een land waar je de weg niet kent en waar alle oriëntatiepunten ontbreken.

Van januari tot en met mei 2018 organiseert de Raad van Kerken Uithoorn-De Kwakel vijf bijeenkomsten voor mensen, die het afgelopen jaar een dierbare verloren hebben. Het kan hierbij gaan om een partner, ouder of kind. Centraal zal het uitwisselen van ervaringen staan. Of u gelovig bent of lid van een kerkgenootschap maakt hierbij niet uit. Het gaat om de steun, die mensen in dezelfde omstandigheden elkaar kunnen geven. Interesse?

Dan bent u van harte welkom op onze informatiemiddag op:

dinsdag 12 december 2017 om 14.00 uur in De Burght, Potgieterplein 4.

De bijeenkomsten staan onder leiding van Elly van Rooden, catechiste van de Rooms Katholieke parochies Uithoorn-De Kwakel, Kudelstaart, Nes aan de Amstel en Aalsmeer en dominee Joep Dubbink van de Protestantse Gemeente van Uithoorn.

Joep Dubbink, 0297 26 82 12,

Elly van Rooden, 0252 51 75 92,