Diaconie

Seniorenmiddag 8 maart 2018

Op 8 maart is er weer een seniorenmiddag in De Schutse. We beginnen om 14.00 uur, koffie en thee staan klaar. We hopen al een beetje aan Pasen te denken met het verhaal en bloemen. Alle bloemen hebben een betekenis en daar komt Jolanda Hulsebos uit Rijsenhout over vertellen.

Zij wil ons laten zien wat we kunnen maken en brengt ook de bloemen mee, zodat we niet alleen luisteren, maar ook zelf iets gaan maken. We kunnen dan allemaal een bloemstukje mee naar huis nemen.

Het wordt vast een heel mooie middag, zegt het voort.

 

meer informatie: Co Beunder

Diaconie

Diaconie
 
57
Collectebonnen

collectebonZoals u waarschijnlijk weet is het mogelijk om collectebonnen te bestellen. Als u bonnen wilt bestellen dient u in uw betaalopdracht als begunstigde de Protestantse Gemeente Uithoorn te vermelden met onderstaand bankrekeningnummer.
Zoals gebruikelijk zijn bonnen verkrijgbaar van € 0,75 ad € 15,00 per vel en € 1,25 ad € 25,00 per vel.
Bedragen over te maken naar banknummer NL28 INGB 0006 1818 11 met vermelding van de gewenste hoeveelheid vellen. Zodra de overboeking van de ING-bank binnen is, zullen de bonnen door mij bij u thuis bezorgd worden.
De bonnen zijn gemakkelijk in gebruik en u hoeft geen papier of muntgeld te gebruiken. Het grote voordeel van collectebonnen is dat zij aftrekbaar zijn van de belasting.

Voor inlichtingen: Aad Uilenreef, 560121

348

CB Login