Afscheid nemen doe je samen: laatste viering Thamerkerk

thamerkerkOp 10 september is de laatste viering in de Thamerkerk. Een onontkoombaar feit maar daarmee niet minder verdrietig voor veel mensen.

Op zaterdag 9 september is er alle ruimte voor herinneringen aan de Thamerkerk van zondagse vieringen, van rouw- en trouwdiensten, van doop en belijdenis, van lief en leed, van bijeenkomsten en vergaderingen. Ruimte om herinneringen en verhalen uit te wisselen, te luisteren naar orgelspel van Ton Kodde en naar wat Cees van Duren allemaal over de Thamerkerk kan vertellen. En natuurlijk is er iets voor de inwendige mens: koffie of thee met iets erbij, een glaasje van het een of ander en een lunch.

Wees welkom op zaterdag 9 september van 10.00 – 13.00 uur voor verhalen en ontmoetingen en op 10 september om 10.00 uur voor de laatste viering in de Thamerkerk.

Zoveel jaren Thamerkerk, daar moeten wel foto’s en verhalen van zijn. Dus: verhalen en foto’s gezocht! Welke herinneringen hebt u aan de Thamerkerk? We zijn op zoek naar kleine en grote verhalen en natuurlijk naar foto’s om op zaterdag 9 september met elkaar te delen. Geef ze door: aan Gerie van Schaik, 0297 562569, of aan Marianne Mak, 0297 540195,

Bezinning en Verdieping