0-4 jaar

Kerk op Schoot (15 april, 13 mei en 10 juni)

Vanaf volgende maand wordt er drie keer een Kerk op Schoot dienst te houden in De Schutse!

Kerk op Schoot zijn sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens deze diensten beleven baby’s, peuters én hun (groot)ouders/verzorgers een bijbelverhaal met alle zintuigen. Met deze vieringen maken jonge kinderen op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders elkaar ontmoeten.

Deze diensten staan gepland op zondag 15 april, 13 mei en 10 juni van 11:30 tot 12:00 uur (na de reguliere zondagsdienst) in de kerkzaal van De Schutse. Voor alle ouders, maar ook opa’s en oma’s met (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar: kom kijken, luisteren, zingen en gezellig samen wat drinken! Stuur eventueel een mailtje naar c.verviers@pkn-uithoorn om op de mailinglijst te komen en op de hoogte te blijven.

 

Cathérine Verviers, jeugdwerker

Natasja Bos, jeugdouderling

Oppas voor kinderen van 0-4 jaar

Tijdens de zondagsdiensten in De Schutse staat er in de crèche-ruimte een ervaren oppas klaar voor de kleinsten. Het is belangrijk om samen met je ouders mee te gaan naar de kerk en te ontdekken dat dat een veilige omgeving kan zijn, en natuurlijk is het ook heel fijn om de ouders een rust- en bezinningsmoment op zondag te gunnen! (In de zomervakantie van de basisscholen wordt er geen crèche aangeboden.)

0-4 jaar

CB Login