12-17 Provider

Voorjaars schoonmaak & klusdag 7 april a.s.

VOORJAARS SCHOONMAAK

 

Een nieuw begin? Lente kriebels? Een verse start? Behoefte om zaken nu eens echt aan te pakken? Het past allemaal bij de lente.

Ook de Kerkrentmeesters voelen de behoefte om zaken aan te pakken. Nu hebben zij dat -plichtsgetrouw- het hele jaar wel, maar zodra de vorst uit de grond is neemt dat gevoel toch wat toe.

 

We kunnen, nu de temperatuur weer aangenaam wordt, ook weer buiten aan de slag. En dan zien onze college-leden ineens allerlei zaken die dringend moeten worden aangepakt. Alsof zij ontwaken uit een -weliswaar milde- winterslaap. Ineens merken zij op dat de kerkzaal vloer toch wel een beetje smerig is, dat er hier en daar spinrag is ontstaan, het zicht door de ramen wat minder is, de deursloten wat stroever zijn geworden, etc.

 

Kortom: tijd voor een voorjaarsschoonmaak!

 

Wij (het College van Kerkrentmeesters) willen graag aan de slag, maar dat kunnen wij niet zonder uw hulp. Gezien onze kwantiteit en onze kwaliteiten (alleen mannen….) zou een dergelijke schoonmaak zonder uw hulp uitmonden in een meer-jaren activiteit en zonder zichtbaar resultaat.

 

Dus, hierbij onze dringende oproep: wij zoeken vrijwilligers die op 7 april ons kunnen bijstaan om de zalen van De Schutse weer een fris aanzien te geven.

Wij willen graag alle zalen grondig gaan schoonmaken: de vloeren reinigen (waar nodig met boenmachines), alle ramen zemen, de keuken en sanitaire ruimtes grondig aanpakken, etc. Uiteraard zorgen wij voor de catering welke in overeenstemming is met uw inzet!!

 

Meld u zich aan via email: .

 

Met dank, College van Kerkrentmeesters, Rob Voskamp

Wie zijn wij?

Wij zijn Provider! Ben jij Provider?

Velen van jullie hebben al een of meerdere keren deel genomen aan Provider, voor anderen zal het de eerste kennismaking met Provider zijn. Welkom allemaal! Kies, samen met je ouders en je vriend(inn)en de onderwerpen die jij het leukste vindt en geef je daarvoor op. Al die onderwerpen laten je ieder op hun eigen manier iets van het geloof zien, ervaren, proeven, voelen. Elk item staat op zichzelf, zodat je overal in kunt stappen. We zouden het fijn vinden als je aan (minstens) drie van onze onderwerpen deel neemt dit voorjaar. Maar meer mag natuurlijk altijd! In de enveloppe bij het boekje zit het inschrijfformulier. Hierop kun je samen met je ouders invullen wat je wilt gaan doen en waar zij aan mee willen gaan doen.

 

En wat ons betreft: daag ook ons uit met jouw vragen en jouw invulling van de onderwerpen! Kom doe (weer) mee! En dat geldt natuurlijk ook voor jullie ouders!

Graag tot ziens bij Provider!

Doe mee!

Actie! Altijd uitdagend!

 

Provider, wat is dat?

Provider is het onderwijs dat de kerk aanbiedt aan jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Provider probeert de geloofsgemeenschap daarbij te betrekken. Het gaat over ervaringen en vragen van jongeren van vandaag. Zij leren vooral ook door dingen te doen. Bij het samenstellen van het programma wordt daarom altijd gezocht naar een goede mix van praat-items, doe-items en denk-items.

12-17 Provider

12-17 Provider

Een keuzecatechese programma waarin elk half jaar een serie items wordt aangeboden waaruit de jongeren mogen kiezen wat hen het meest aanspreekt. We proberen zoveel mogelijk verschillende werkvormen te gebruiken, zodat er voor ieder iets interessants bij zit.
Voorbeelden zijn: film kijken, creatief bezig zijn, in gesprek over het geloof en dingen die je tegenkomt in het leven.


JOPprovider

45

Provider activiteiten

CB Login