17+Joppers

17+ Joppers

Als je eindexamen hebt gedaan en begonnen bent aan een vervolgopleiding of werk, is het soms niet meer mogelijk om regelmatig naar de kerk te komen. Toch kan het tijdens een druk (studenten)leven fijn zijn om verbinding te houden met de mensen die je uit de kerk kent, of samen met leeftijdsgenoten af en toe stil te staan bij wat jouw bron is en wat je belangrijk vindt in je leven.

Met een aantal 18+ers vinden we het leuk om zo’n drie keer per seizoen bij elkaar te komen, voor gezellige dingen, een borrel, een actieve middag of een goed gesprek. Je bent altijd welkom om een keer mee te doen met één van deze bijeenkomsten! Je kunt je bij Cathérine Verviers opgeven voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven, via .