Handig

Vervoer

Voor wie niet in staat is zelf naar de kerk te komen is er de autodienst: vrijwilligers die beschikken over een auto halen u op en brengen u weer thuis. Aanvragen dienen in elk geval zaterdag voor 18.00 uur bij de contactpersonen voor de autodienst te worden aangemeld:
Ook vrijwilligers met auto kunnen dezelfde nummers bellen!

Autodienst De Schutse

Jan Visser

tel 0297-562980

 

Kerkradio

Kerkradio of kerktelefoon

Wanneer u niet meer in staat bent om de kerkdienst in De Schutse persoonlijk mee te vieren, kunt u de kerkdienst thuis meeluisteren via de kerkradio. 

 

Sinds kort ook via internet!

Luisteraars die beschikken over een internetverbinding en een laptop, PC of tablet kunnen nu al "live" luisteren en oude diensten alsnog beluisteren. Op www.kerkomroep.nl zoekt u op plaatsnaam Uithoorn, kiest De Schutse en de diensten zijn beschikbaar.

Lees meer bij Over onze gemeente > Kerkrentmeesters >Kerkradio.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Rob Voskamp

 

 

Lees verder:Kerkradio

Slechthorend?

ringleidingTlogo

Ringleiding - voor uw gehoorapparaat

De ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

De ringleiding ligt aan de rechterkant van de kerkzaal op de vloer en is herkenbaar aan zilverkleurig tape. Stoelen in bereik van de ringleiding zijn gemerkt met een icoon-sticker.

Het geluidssignaal is aangesloten op een versterker. Deze versterker zendt het geluidssignaal door een draad (de ring) op de vloer. Slechthorenden kunnen hun hoortoestel op de T-stand zetten. Door middel van inductie ontvangt het hoortoestel het signaal uit de ringleiding. Elke individuele luisteraar met een hoortoestel of ontvanger kan draadloos gebruikmaken van deze ringleiding.

Wij wensen de ringleiding gebruikers veel luistergenot.
College van Kerkrentmeesters

Kindernevendienst

Voor kinderen van 4-12 jaar is er in De Schutse tijdens de kerkdienst:
Kindernevendienst!

Oppas

Voor kinderen van 0-12 jaar is er in De Schutse tijdens de kerkdienst:
Oppas in de crèche 'De Kleine Schutse'

Bezinning en Verdieping

Meditatiegroep

Meditatiegroep

Cursussen >

Life@Faith

Life@Faith

Life@Faith wordt gevormd door een klein aantal jongvolwassenen.

Iedere tweede donderdag van de maand van 20.30 tot 22.00 komen wij bij elkaar in de huiskamer. Iedereen (tussen de 19 en 50 jaar) die zich me

CB Login