Kerkradio

Kerkradio of kerktelefoon

Wanneer u niet meer in staat bent om de kerkdienst in de Thamerkerk of De Schutse persoonlijk mee te vieren, kunt u de kerkdienst thuis meeluisteren via de kerkradio.

Sinds kort ook via internet!

Luisteraars die beschikken over een internetverbinding en een laptop, PC of tablet kunnen nu al "live" luisteren en oude diensten alsnog beluisteren. Op www.kerkomroep.nl zoekt u op plaatsnaam Uithoorn, kiest De Schutse en de diensten zijn beschikbaar.

Lees meer bij Over onze gemeente > Kerkrentmeesters >Kerkradio.
Namens het College van Kerkrentmeesters, Rob Voskamp

Het is fijn dat je op deze manier toch betrokken blijft bij je eigen gemeente, al is het op afstand. De diaconie heeft besloten de kosten voor gebruik van de radio op zich te nemen. Het is immers al vervelend genoeg om niet daadwerkelijk in de kerk aanwezig te kunnen zijn.

kerkradiostoring

Maakt u geen gebruik van de kerkradio maar zou u dit wel willen, dan horen wij dat graag.
Voor de diaconie, Foke van Baren 0297 562886

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die via de kerkradio, vanuit hun eigen huis, de kerkdienst kunnen beluisteren en vooral ook kunnen meevieren, want ze maken deel uit van onze gemeenschap, ze zijn van harte welkom.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als ook het vervoer per auto via de autodienst geen oplossing biedt, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

De kerkradio die we tegenwoordig hebben werkt draadloos en is eenvoudig neer te zetten, een soort eenvoudige mobiele telefoon, die kan worden voorzien van extra luidspreker. En u kunt kiezen welke kerkdienst u wilt meevieren, de kerkdiensten uit zowel De Schutse als de Thamerkerk worden uitgezonden. De Schutse op kanaal 4, Thamerkerk op kanaal 17.

Mocht u interesse hebben in een kerkradio, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of met de diaconie. We hopen dat zo veel mogelijk gemeenteleden de kerkdienst kunnen meevieren.

kerkradio2007

Bezinning en Verdieping

Life@Faith

Life@Faith wordt gevormd door een klein aantal jongvolwassenen.

Iedere tweede donderdag van de maand van 20.30 tot 22.00 komen wij bij elkaar in de huiskamer. Iedereen (tussen de 19 en 50 jaar) die zich me