Schutse

Merodelaan 1
1422 GB  Uithoorn
Telefoon: 0297-568417

De Schutse werd geopend in 1966. Het gebouw werd ontworpen en de bouw wed begeleid door een hiertoe opgericht architectenbureau bestaande uit de heren G. Kors (gemeentelid), A.R. van der Meer en E.A. Riphagen. Het gebouw heeft een grote kerkzaal en enkele kleinere zalen die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. De ontmoetingsruimte werd in 1997 door een verbouwing/aanbouw verdubbeld. Het interieur van het hele gebouw is in 2009 uitgebreid verbouwd.

De zalen zijn uitermate geschikt voor huwelijken, begrafenissen, vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, recepties, etc.De keuken is uitgerust voor het bereiden van koffie, thee en snacks. Desgewenst kunnen wij uw catering (extern) laten verzorgen.

Het gebouw is gelegen naast een grote gratis parkeerplaats bij winkelcentrum Zijdelwaard en heeft voorzieningen voor minder validen.

Klik hier voor huurmogelijkheden

Bezinning en Verdieping

Meditatiegroep

Cursussen >

Life@Faith

Life@Faith wordt gevormd door een klein aantal jongvolwassenen.

Iedere tweede donderdag van de maand van 20.30 tot 22.00 komen wij bij elkaar in de huiskamer. Iedereen (tussen de 19 en 50 jaar) die zich me