Vrijwilligers gevraagd

Onze gemeente is zeer actief, maar kan dit niet zonder vrijwilligers, niet zonder u.

Jeugdkapel leiding

Doe mee als Jeugdkapel leiding!

De jongeren weten het al lang: het leukste wat er in die puntkerk gebeurt, voor iedereen uit het voortgezet onderwijs - geef 't door! Om de week, 10 uur tijdens de kerkdienst in De Schutse. (17 januari om 9:30 uur!)
Pak nu je kans als oudere jongere of jongere volwassene!

Er is plek bij de leiding. Doe een keer mee! Vrijblijvend, zonder voorbereiding, eenmalig mag ook.

Jeugdkapel leiden we altijd met z’n tweeën, de één bereid het voor, de ander helpt en doet gewoon mee.
Ter inspiratie, voor de gezelligheid en omdat ’t geen geheim is wat voor leuks we doen!
Vragen? Bel 06-81663670 of mail

Groeten van Carel, Stefan en Co

nettiewebbo

Ouderling sectie 3 (Oude Dorp)

Onlangs is de ouderling van sectie 3 (Oude Dorp) afgetreden.
Een ouderling is ook lid van de kerkenraad, het bestuurlijk orgaan van onze kerk.

Natuurlijk vult u deze taak naar uw eigen mogelijkheden in.

Meer informatie kunt u krijgen bij ds. Joep Dubbink of Marianne Mak

Pastoraal medewerker Thamerdal

Voor het Thamerdal, sectie 4, zoeken we een nieuwe pastoraal medewerker.

Als pastoraal medewerker coördineert u bezoek- en andere activiteiten in de sectie.

Natuurlijk vult ieder die taak naar zijn/haar eigen mogelijkheden in.

Meer informatie is te verkrijgen bij ds. Joep Dubbink of Marianne Mak