Aanmelding bezoek kerkdienst

Vooraf aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst in De Schutse blijft verplicht, voor elke zondag opnieuw.

Eenvoudig online aanmelden met ons formulier

Dertig kerkgangers

Op de zondagen van oktober worden maximaal dertig kerkgangers toegelaten. Medewerkers tellen niet mee, kinderen onder de 12 jaar ook niet. Opgave is noodzakelijk. Via het formulier of telefonisch bij Gerie van Schaik, 0297-56 25 69.

Mondkapjes

Niet verplicht, maar we raden dringend aan: Draag een mondkapje bij het binnenkomen en verlaten van de kerk. Zodra u zit, mag het mondkapje af. Als u weer gaat lopen, gaat het mondkapje weer op. Bij de ingang van de kerk zal een doos met mondkapjes liggen, voor degenen die er nog geen hebben.

Meld u zich bij de scriba tijdig aan voor de Gedachteniszondag 1 november

Ook afmelden

Áls u zich opgeeft en mag komen, kom dan ook of bel af, want anders blijft een plaats leeg waar een ander graag had willen zitten. Verder proberen we de pijn te verdelen, en ieder die dat wil af en toe de kans te geven, naar de kerk te komen. De vieringen worden via kerkradio en YouTube uitgezonden.

Gezondheidsklachten zoals hoesten of koorts?
Kom niet naar de kerk

Risico door een aandoening of hoge leeftijd?
Overweeg thuis te kijken

Afstandsregels

• Verkouden? Griep (of corona-)verschijnselen? Blijf thuis.
  • Niet eerder dan 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.
  • Hou 1,5 m afstand van elkaar.
  • Draag een mondkapje.
  • In de hal even uw handen ontsmetten. Daarna kunt u door naar de kerkzaal. Jas mee, niet aan de kapstok.
  • Iemand zal u begeleiden naar een plaats. Het is niet toegestaan van plaats te wisselen, zonder toestemming van de begeleider.
  • Er wordt gezongen door drie zangers voorin de kerk. Het is helaas niet toegestaan mee te zingen, ook niet zachtjes. Meeneuriën mag.

Wie na het bezoeken van een dienst corona-klachten krijgt, wordt verzocht dit direct te melden bij scriba Joke Bos, 0297-201060 scriba@pkn-uithoorn.nl

Bijzonderheden vind je bij Kerkdienst

Voor activiteiten meld je je aan bij Bezinning en Verdieping