Aanmelding bezoek kerkdienst

• Kerkbezoekers zijn welkom in De Schutse, na aanmelden.
  • Kerkdiensten blijven online te volgen. Iedereen kan zonder inloggen en aanmelden thuis meekijken via Kerkomroep.nl en ons YouTube-kanaal.

Eenvoudig online aanmelden met ons formulier

Aanmelden kerkbezoek

• Vooraf aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst in De Schutse blijft verplicht, voor elke zondag opnieuw.
    Aanmelden bij Gerie van Schaik met de knop hierboven.
    Lukt ’t niet? Mail Gerie g.vanschaik@pkn-uithoorn.nl of bel 06-128 084 35.
  • Na aanmelding krijg je een uitnodiging. Pas dan kun je aanwezig zijn op zondag.
  • Kom je toch niet? Geef ’t door aan Gerie. Zij kan dan iemand anders blij maken. We geven voorrang aan mensen zonder online verbinding, of die een speciale reden hebben om aanwezig te zijn.

Regels bij kerkbezoek

• Verkouden? Griepverschijnselen? Blijf thuis.
  • Niet eerder dan 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.
  • Hou steeds van 1,5 meter afstand van elkaar. Lastig? Doe je mondkapje op.
  • In de hal ontsmet je eerst je handen. Je wordt begeleid naar je plaats. Neem je jas mee, niet aan de kapstok.
  • Als je zit, blijf op je plaats. Tenzij de begeleider toestemming geeft.
  • We mogen weer zingen!
  • Na afloop van de dienst krijg je aanwijzingen voor het verlaten van de kerkzaal. Dus wacht op de instructie.
  • Koffiedrinken na de kerkdienst ook met afstand! Zoveel mogelijk buiten.
  • Na kerkbezoek corona-klachten? Meld dit direct aan scriba Joke Bos, 0297-201060 of scriba@pkn-uithoorn.nl
  • We geven elkaar ruimte, met hoop op meer versoepelingen van de coronaregels