Aanmelding bezoek kerkdienst

• Maximaal zestig kerkbezoekers zijn welkom in De Schutse, na aanmelden.
  • Kerkdiensten blijven online te volgen. Iedereen kan zonder inloggen en aanmelden thuis meekijken via Kerkomroep.nl en ons YouTube-kanaal.

Eenvoudig online aanmelden met ons formulier

Aanmelden kerkbezoek

• Vooraf aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst in De Schutse blijft verplicht, voor elke zondag opnieuw.
    Aanmelden bij Gerie van Schaik met de knop hierboven.
    Lukt ’t niet? Mail Gerie g.vanschaik@pkn-uithoorn.nl of bel 06-128 084 35.
  • Na aanmelding krijg je een uitnodiging. Pas dan kun je aanwezig zijn op zondag.
  • We geven voorrang aan mensen die geen online verbinding hebben, of die een speciale reden hebben om aanwezig te zijn.
  • Kom je toch niet? Geef ’t door aan Gerie. Zij kan dan iemand anders blij maken.

Regels bij kerkbezoek

• Verkouden? Griepverschijnselen? Blijf thuis.
  • Niet eerder dan 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.
  • Hou steeds van 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Een mondkapje is verplicht. Het mag af als je zit.
  • In de hal ontsmet je eerst je handen. Je wordt begeleid naar je plaats. Neem je jas mee, niet aan de kapstok.
  • Als je zit, blijf op je plaats. Tenzij de begeleider toestemming geeft.
  • Meezingen is in de kerk beperkt tot het slotlied. Neuriën mag wel.
  • Zodra je gaat bewegen, moet het mondkapje weer op. Na afloop van de dienst krijg je aanwijzingen voor het verlaten van de kerkzaal. Dus wacht op de instructie.
  • Na kerkbezoek corona-klachten? Meld dit direct aan scriba Joke Bos, 0297-201060 of scriba@pkn-uithoorn.nl
  • Er volgen wat versoepelingen van de coronaregels