Aanmelding bezoek kerkdienst

Vooraf aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst in De Schutse blijft verplicht, voor elke zondag opnieuw.

Eenvoudig online aanmelden met ons formulier

Meld je aan voor kerkbezoek

Om de RIVM-richtlijnen blijft het noodzakelijk dat u zich van tevoren aanmeldt om een kerkdienst in De Schutse mee te vieren. Meld u aan met ons formulier. U krijgt antwoord per mail. U kunt ook mailen of bellen, tot vrijdagavond.
E-mail g.vanschaik@pkn-uithoorn.nl
Tel 0297 562569 of 06-12808435
Gerie van Schaik

Wat meer kerkgangers

Het aantal kerkgangers kan omhoog, maar corona-maatregelen blijven. In onze kerkzaal kunnen we een viering houden met 50-70 personen. Wie in hetzelfde huis woont, mag naast elkaar zitten, anderen zitten alleen. Met meer gezinsleden kunnen meer personen de dienst bijwonen. De vieringen worden via kerkradio en YouTube uitgezonden.

Gezondheidsklachten zoals hoesten of koorts?
Kom niet naar de kerk

Risico door een aandoening of hoge leeftijd?
Overweeg thuis te kijken

Wie na het bezoeken van een dienst corona-klachten krijgt, wordt verzocht dit direct te melden bij scriba Joke Bos, 0297-201060 scriba@pkn-uithoorn.nl

Afstandsregels

• Verkouden? Griep of (corona-)verschijnselen? Blijf thuis.
  • Niet eerder dan 10 minuten van tevoren aanwezig zijn.
  • Hou 1,5 m afstand van elkaar.
  • In de hal even uw handen ontsmetten. Daarna kunt u door naar de kerkzaal. Jas mee, niet aan de kapstok.
  • Iemand zal u begeleiden naar een plaats. Het is niet toegestaan van plaats te wisselen, zonder toestemming van de begeleider.
  • Er wordt gezongen door drie zangers voorin de kerk. Het is helaas niet toegestaan mee te zingen, ook niet zachtjes. Meeneuriën mag.

Bijzonderheden vind je bij Kerkdienst

Voor activiteiten meld je je aan bij Bezinning en Verdieping