Aanmelding bezoek kerkdienst

Vooraf aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst in De Schutse blijft verplicht, voor elke zondag opnieuw.

Eenvoudig online aanmelden met ons formulier

Meld je aan voor kerkbezoek

Het is noodzakelijk dat u zich van tevoren aanmeldt om een kerkdienst in De Schutse mee te vieren. Meld u aan met ons formulier. U krijgt antwoord per mail.
Geen internet? Stuur de pagina uit Op Weg of bel, voor vrijdag 18.00 uur: Gerie van Schaik
Achterberglaan 79, 1422CX Uithoorn. (Of in de brievenbus van De Schutse) tel 0297-562569 of 06-12808435

Wat meer kerkgangers

In juli en augustus mag het aantal kerkgangers omhoog, maar de corona-maatregelen blijven. In onze kerkzaal kunnen we een viering houden met 50-70 personen. Wie in hetzelfde huis woont, mag naast elkaar zitten, anderen zitten alleen. Als er gezinsleden meekomen, kunnen meer personen de dienst bijwonen. De vieringen worden via kerkradio en YouTube uitgezonden.

Gezondheidsklachten zoals hoesten of koorts?
Kom niet naar de kerk

Risico door een aandoening of hoge leeftijd?
Overweeg thuis te kijken

Wie na het bezoeken van een dienst corona-klachten krijgt, wordt verzocht dit direct te melden bij scriba Joke Bos, 0297-201060 scriba@pkn-uithoorn.nl

Afstandsregels

Om teleurstelling te voorkomen – de kerkgang is nog anders. Na aanmelding ben je op zondag welkom vanaf 9.50 uur. Je wordt welkom geheten. Er wordt gevraagd of je geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt. Je krijgt een plaats toegewezen, vanaf de eerste rij, in volgorde van binnenkomst. Denk om 1,5 meter afstand bij het in- en uitgaan van de kerk! Daarvoor worden looproutes aangegeven.

Niet mee zingen

Zingen met een groep mensen vormt een besmettingsrisico, door vochtdruppels in de adem die rond zweven. Daarom blijft het zingen beperkt tot een drietal zangers. De overige kerkgangers wordt gevraagd niet mee te zingen.

Geen koffie

Helaas is ook het gezamenlijk koffiedrinken na de dienst voorlopig niet mogelijk. Bel elkaar wat vaker!

Alle vieringen deze zomer vind je bij Kerkdienst