bezinning en verdieping

Programma Bezinning en Verdieping 2020-2021

Hieronder vind je alles over aanmelden voor onze activiteiten. In het boekje het hele programma en meer over de corona regels. Download de PDF Bezinning-en-Verdieping2020-2021-programma.pdf

Snel zien wat eraan komt?
Kijk op de Kalender

Aanmelden Bezinning en Verdieping

We nemen uiteraard alle hygiëne-regels in acht. Helaas mag Samen zingen nog niet. KerkCafé 23 okt is geannuleerd.

We moeten tijdig weten wie er komt, zodat we in De Schutse voldoende afstand kunnen houden. (Tot twintig personen samen in zaal 1-2, bij meer in de kerkzaal.) Meld je daarom aan! Je ontvangt een bevestiging per mail. Je gegevens worden alleen gebruikt voor Bezinning en verdieping.

Meld je steeds per bijeenkomst aan

Gebruik het formulier per activiteit in De Schutse. Geen internet? Bel Jeannette Voskamp 0297-530619 of 06-12135317. Dit kan tot een week van te voren. Voor activiteiten in De Burght email secretariaat@emmaus-uithoorn.nl. Wat is er op komst? Kijk op de Kalender.

Verdiep je vragen, bezin het leven

We hopen als kerken ook in het nieuwe seizoen op allerlei manieren en momenten mensen te helpen in onze zoektocht en onze vragen. Over geloof, over twijfels en zekerheden. Over maatschappelijke kwesties, uitdagingen en zorgen. Over leven, over kansen en beperkingen, over toekomst en levenseinde.

Afwisselend programma

We komen bij elkaar als gemeente en parochie op de zondagmorgen, om het geloof te vieren. Als aanvulling daarop komen we ook door de week bij elkaar, om bezinning en verdieping. Als commissie proberen wij bijeenkomsten aan te bieden die kunnen helpen om onze kennis te vergroten, ons geloof te verdiepen. Om te helpen ons te bezinnen op dat geloof, op leven vanuit dat geloof. Om nieuwsgierig te blijven. Om belangstelling te tonen voor de wereld om ons heen. Deze bijeenkomsten zijn bestemd voor iedereen: protestanten, katholieken en alle andere geïnteresseerden, van binnen en buiten onze kerken – welkom!

Kom gerust, niet alleen

Wil je graag naar een bijeenkomst? Zit je om vervoer verlegen? Of vervelend om ’s avonds alleen over straat te gaan? Neem even contact op! De telefoonnummers staan voorin het boekje, en hier onder.

Bezinning, verdieping en ontmoeting, we bieden het graag aan. We hopen je te ontmoeten bij onze activiteiten!

Tonny Jansen-Beumer, namens de Emmaüsparochie
Carine Vleerbos, voorzitter Raad van Kerken Uithoorn
Liesbeth Geudeke, voorzitter commissie Bezinning & Verdieping van de Protestantse Gemeente Uithoorn

Bezinning en verdieping