bezinning en verdieping

Programma Bezinning en Verdieping 2020-2021

Hieronder vind je alles over aanmelden voor onze activiteiten. Het hele programma lees je in het boekje. Download de PDF Bezinning-en-Verdieping2020-2021-programma.pdf

Snel zien wat eraan komt?
Kijk op de Kalender

8 dec · Boekvouwen · we maken een engel
12 jan · Karel Deurloo · een hartstochtelijk en inspirerend bijbellezer

Aangescherpte maatregelen

Zolang het veilig kan, gaan we graag door met onze bijeenkomsten in De Schutse.

• Aanmelden is en blijft noodzakelijk, via het formulier Bezinning en Verdieping,
    Afmelden bij eventuele verhindering via mail bezinning.en.verdieping@pkn-uithoorn.nl
  • We zitten bij voorkeur in de ontmoetingsruimte, wat betekent dat we dan niet meer dan 16 personen kunnen toelaten. Bij lezingen en films wijken we uit naar de kerkzaal, maar bij avonden waarin we ook een gesprek willen kunnen voeren, is dat niet handig door de akoestiek in de kerkzaal.
  • We vragen iedere deelnemer om een mondkapje te dragen, tot het moment dat u zit (dus ook tussentijds even het kapje op bij toiletbezoek bijvoorbeeld). We vragen ook om echt te blijven zitten op de aangewezen stoel. Koffie en thee worden gebracht.
  • Bij gezondheidsklachten vragen we u om thuis te blijven.

Als we het zo doen, en zolang het nog mag volgens de overheidsregels, blijft het mogelijk om onze bijeenkomsten te houden en zien we u graag komen als deelnemer.

Verdiep je vragen, bezin het leven

We hopen als kerken ook in het nieuwe seizoen op allerlei manieren en momenten mensen te helpen in onze zoektocht en onze vragen. Over geloof, over twijfels en zekerheden. Over maatschappelijke kwesties, uitdagingen en zorgen. Over leven, over kansen en beperkingen, over toekomst en levenseinde.

Afwisselend programma

We komen bij elkaar als gemeente en parochie op de zondagmorgen, om het geloof te vieren. Als aanvulling daarop komen we ook door de week bij elkaar, om bezinning en verdieping. Als commissie proberen wij bijeenkomsten aan te bieden die kunnen helpen om onze kennis te vergroten, ons geloof te verdiepen. Om te helpen ons te bezinnen op dat geloof, op leven vanuit dat geloof. Om nieuwsgierig te blijven. Om belangstelling te tonen voor de wereld om ons heen. Deze bijeenkomsten zijn bestemd voor iedereen: protestanten, katholieken en alle andere geïnteresseerden, van binnen en buiten onze kerken – welkom!

Kom gerust, niet alleen

Wil je graag naar een bijeenkomst? Zit je om vervoer verlegen? Of vervelend om ’s avonds alleen over straat te gaan? Neem even contact op! De telefoonnummers staan voorin het boekje, en hier onder.

Bezinning, verdieping en ontmoeting, we bieden het graag aan. We hopen je te ontmoeten bij onze activiteiten!

Tonny Jansen-Beumer, namens de Emmaüsparochie
Carine Vleerbos, voorzitter Raad van Kerken Uithoorn
Liesbeth Geudeke, voorzitter commissie Bezinning & Verdieping van de Protestantse Gemeente Uithoorn

Bezinning en verdieping