Advent 15 dec

Versieren hoeft niet moeilijk te zijn

  • Grote of kleinere lucifersdoos nemen en daarop passend een plaatje plakken. Je kan een kerstsymbool nemen (ster ed), maar wat ook mooi is, is (een deel van) een kerstlied of wens. Dat kan je ook kopiëren uit het liedboek, je hebt dan de muziek erbij. Glitter eroverheen geeft een feestelijk effect. Leuk cadeautje bij een kaars!
  • Neem een grote glazen pot en leg watten of iets anders wits op de bodem. Daarop een groen blijvend takje, een kleine en een grotere besjes, een klein huisje, beestje, wat ook maar. Zo maak je een soort mini-kersttafereel. Lichtjessnoer erin draperen geeft romantisch effect!
  • Als je dennenappels hebt, leg die dan gewoon simpel op een schaal, of in een platte mand. Prachtig effect. je kan er ook nog lichtjes doorheen doen, maar hoeft niet.
  • Koop een groene, witte of rode lap, zoom hem om (of niet) en je hebt een prachtig kersttafellaken. Je kan er nog gekleurde linten overheen leggen en dat kan op allerlei manieren: eenvoudig in de lengte, of elkaar kruisend, de kleuren passend bij het kleed.

Digitale adventskalender
voor elke dag een berichtje met iets erachter
… inspirerende tekst, muziekje, bezinningsmoment, kleurplaat, iets voor kinderen …

zondag 29 november tot en met zondag 27 december 2020