Crash course christendom

Cursus voor twintigers

Crash course christendom

Crash Course? Korte cursus! Over basisbeginselen van het christelijk geloof, met alle ruimte voor je eigen vragen en antwoorden. Je bent welkom voor een eerste kennismaking. Graag horen we dan jullie wensen en ideeën. Geïnteresseerd in het vervolg? We horen ’t graag!

Wil je jouw geloof verdiepen?

In gesprek gaan over levensvragen en geloofsvragen, met de Bijbelverhalen als uitgangspunt? Meer leren, niet hoe je ‘moet’ geloven, maar wel wat het christelijk geloof vroeger en nu nou eigenlijk voorstelt, welke antwoorden het wil geven op welke vragen, waar woorden als God, Jezus, Heilige Geest, vergeving, opstanding, eeuwig leven, Gods Koninkrijk en zo meer voor staan?

Korte cursus

We bedachten al een ‘Crash course christendom‘. Een ‘spoed’ cursus waarbij je de basis van het christelijk geloof leert kennen. Met veel ruimte is voor al je eigen vragen – en je eigen antwoorden! Speciaal voor 18 en ouder! De nieuwste versie noemen we Cursus voor twintigers

Twijfel je of je tot de doelgroep hoort? Neem contact op. De cursus kán uitlopen – hoeft niet – op het doen van een belijdenis. Ooit een bijna automatische afsluiting van catechisatie. Nu misschien nog wel meer zinvol, als keuzemoment. Om te laten zien waar je voor wilt staan.

Geïnteresseerd?

Laat wat van je horen!

ds. Joep Dubbink