Cursus

7 dec

Cursus geloven voor twintigers

Na een goede start gaan we door met geloven voor twintigers, van 19.30 tot 21.00 uur in De Schutse. We gaan voor de verdieping, en je kunt nog aanschuiven! Meer informatie bij de predikanten Joep Dubbink en Sibilla Verhagen. 

  • do 7 dec
  • wo 20 dec

Christelijk geloof voor twintigers

Hoe vind je als twintiger (of wat ouder) je eigen weg in het leven? Het aanbod van coaches en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling is groot. Persoonlijke ontwikkeling gaat over hoe je in het leven staat. Ook heel concreet in deze tijd van klimaatdreiging en zelf je leven moeten maken. Het christelijk geloof heeft hier veel over te zeggen. Het is geen hype, het bewijst al 2000 jaar z’n waarde.

Wat heb je eraan?

Om te weten wat jouw weg hierin is, kom naar de cursus. Waar gaat het eigenlijk over, dat christelijk geloof? Waar komt het vandaan, wat houdt het in, wat kun je eraan hebben? En dan gaat het ook over: Wat kunnen we geloven? Wat mogen we hopen? Wat moeten we doen?

Verder?

Misschien ben jij ook op zoek en wil je over dat christelijk geloof iets ontdekken. Omdat het interessant is en je je erin wilt verdiepen. En wie weet om vast te stellen: dit is een goede weg voor mij, daar ga ik op verder. ‘Belijdenis doen’ heet dat in de kerk.

Je bent van harte welkom om kennis met ons maken, eraan proeven, praten over je verwachtingen en afspraken maken.

Sibilla Verhagen
06- 24 65 78 48
s.verhagen@pkn-uithoorn.nl

Joep Dubbink
06-17 37 38 38
j.dubbink@pkn-uithoorn.nl