19 okt

Godly Play voor tieners

Wat vind jij? Wat wil jij?!

We hebben nu een paar keer Godly Play gedaan en ook jong-oud vieringen voorbereid. We zijn altijd nieuwsgierig wat jij ervan vindt! Op 19 oktober is er Godly Play voor tieners tot 16 jaar, van 19.00-20.30 uur in De Schutse. Neem gerust een vriend(in) mee! Kom, ontdek zelf het verhaal, met elkaar en ook alleen. Je hebt er geen kennis voor nodig en het kan steeds opnieuw. We hebben alvast deze donderdagen Godly Play gepland, speciaal voor tieners!

do 19 okt
do 16 nov
do 14 dec
do 25 jan 2024
do 15 feb
do 14 mrt
do 18 apr
do 13 jun  

ds. Sibilla Verhagen
tel 06
24657848
s.verhagen@pkn-uithoorn.nl

22 okt

Godly Play in de kindernevendienst

De kindernevendienst volgt Kind op Zondag, behalve één keer in de maand… Dan zien, horen en doen de kinderen (4-12 jaar) Godly Play met dominee Sibilla. De eerstkomende keer is dat op 22 oktober. Kom en neem gerust een vriendje mee!

Tijdens de viering om 10.00 uur, van harte welkom! Godly Play is een methode van bijbel- en geloofsverhalen vertellen. We nodigen je uit en helpen je om zelf betekenis aan een verhaal te geven. Daardoor raken verhalen verweven met het eigen, concrete leven. Godly Play duurt minimaal een uur.
Ds. Sibilla Verhagen

Wordt ook verteller!

Ik zou graag meer vertellers willen vinden voor Godly Play. Dus als je denkt, dat lijkt mij wel wat, dat zou ik willen onderzoeken, kom dan ook. Maar voor de duidelijkheid, als je geen verteller wilt worden, ook van harte welkom, want het is waardevol genoeg om ‘alleen maar’ te doen. Sibilla Verhagen

12 mrt

Voor iedereen

Godly Play is ook voor volwassenen. Je kan op internet van alles vinden over deze methode met bijbel- en geloofsverhalen. Maar het zelf meemaken is de beste kennismaking.

Voor iedereen van 16+

Met deze vertelmethode van geloofsverhalen nodigen we je uit om het verhaal zelf betekenis te geven. Samen met de verteller, met elkaar en ook alleen. Er is geen kennis voor nodig. Je kunt het telkens weer opnieuw doen. De toegankelijke manier van vertellen kan een verrassende ingang tot het verhaal bieden, die je nog niet eerder ontdekte. Er is weer Godly Play gepland voor volwassenen, op dinsdag 12 maart 2024. Om 20.00 uur in De Schutse, van harte welkom! Voor wie niet op de grond kan zitten is er een stoel.

Bezinning en Verdieping

Meer weten over vertelmethode Godly Play (in jouw regio)? GodlyPlay.nl

Annelies Rebel interviewde Irma Visser over Godly Play (scroll naar podcast S1/E3).