Jeugd!

28 sept

Speciaal voor tieners

We hebben weer van alles gepland voor tieners. Kom mee doen, ook als je dat nog niet eerder gedaan hebt!

Op donderdag 28 september is er om 19.00 uur de voorbereiding van de jong-oudviering van 8 oktober, dit duurt een uur.

En op 19 oktober is er Godly Play, van 19.00-20.30 uur in De Schutse.

0-5 jaar

Kerk op Schoot

1 okt Voor de allerkleinsten

4-12 jaar

Kindernevendienst

Kindernevendienst

Hallo jongens en meisjes! Er is weer elke zondag kindernevendienst, kom je ook?

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd volgen we de meeste zondagen Kind op Zondag. Eén keer per maand is er Godly Play. Ook deze zondag, 24 september.

jeugdwerkWat is Kinder-neven-dienst?

Niet neven van nichtjes en neefjes, maar van naast de kerkdienst. Voor kinderen van de basisschool hét moment in de kerk – Samen naar de kindernevendienst! De kinderen beginnen in de kerk, bij hun ouders. Van de dominee krijgen ze het licht mee, van de paaskaars. Dan gaan ze samen naar de jeugdruimte. Hier horen ze een verhaal, maken ze een knutselwerkje of doen een spel. De leiding bereid voor in overleg met de predikanten. Door de zondagse bijbelteksten en voor kinderen begrijpelijk te maken, ervaar je ook als leiding verdieping van deze verhalen.
Meedoen als jeugdleiding? Dat zou fijn zijn!
kindernevendienst@pkn-uithoorn.nl

12-16 jaar

28 sept

Jong-oud viering

Donderdag 28 september starten we weer met voorbereiden (van de jo-dienst, van 8 oktober). Het is van 19.00-20.00 in De Schutse, Joep is er bij en mister X!? Alle tieners tot en met een jaar of 16 van harte welkom!

In een uurtje kunnen we veel bedenken om het verhaal in de kerk een beetje dichterbij te brengen. Doe je mee? We hebben er zin in, en hebben deze keren JO-viering voorbereiding meteen gepland, voor tieners!

do 28 sept
do 2 nov
do 30 nov
do 11 jan 2024
do 1 feb
do 29 feb
do 4 apr
do 16 mei
do 30 mei
do 4 juli

Dominee Sibilla
06-24657848

En zet ook alvast in je agenda 19 oktober Godly Play voor tieners.

12-16 jaar

JeugdKapel!

Wanneer doen we eigenlijk weer Jeugdkapel?
Ben je 12-16 jaar? Met de Jeugdkapel gaan we uit de kerk naar onze eigen plek. Zeg het voort! Voor wie op de middelbare school zitten, zeg maar een tienernevendienst. ’s Zondags 10.00 in De Schutse. Leuk als je laat weten als komt!

18-25 jaar

Joppers

Joppers welkom! Je bent een Jopper wanneer je ongeveer 18 tot en met 25 jaar bent. Je volgt misschien een beroepsopleiding HBO/Praktijkonderwijs/Universiteit/MBO. Of je bent allang aan het werk. Jij bent weer een stuk verder in het ontdekken van jezelf.

We kijken uit naar oude en nieuwe leden en je inbreng vanuit jouw wereld. Bijvoorbeeld voor ons kampweekend.
Vragen? Ook in de app? n.bos@pkn-uithoorn.nl
Groetjes van Miriam van Strien en Natasja Bos

Kampeerweekend

Dat was een super kampweekend, begin juli… Twee nachtjes kamperen in De Hoef, met een mix van 12-25 jaar. Dankzij Joppers-kamp-plannen. Dankzij de scouting drie super-tenten en dankzij de gulle collecte een droog clubhuis! Stoere-meiden-fietstocht, buur-vuur-spekkies, plak-kleef-kleien, Kromme-Mijdrecht-miezer-zwemmen, trapskelter-rondjes, freestyle-pingpong, trampoline-popcorn, spelletjes-lang-laat-pesten, friet-geniet, BVO-dropping, bomen-viering, fluister-spel, ho-tsjing-tjsak, bonte-avond-gruwelijk-huwelijk, bedrog-en-magie, foto-vossenjacht, knak-ontbijt … en veel lol! Lees meer van de leiding