Kaarsje branden

Kaarsje branden in De Schutse

Binnenlopen in De Schutse op donderdag

De Schutse is open in de zomer, elke donderdag tot en met 27 augustus. Op donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur is de kerk open, voor een moment bezinning, het opsteken van een kaarsje, een gesprekje, of zomaar even zitten en luisteren naar de muziek. We mogen dan ook koffie aanbieden, dat lijkt alweer een beetje gewoner. In september zien we wel weer! Voortschrijdend inzicht, zullen we maar zeggen.

Een hartelijke groet,
namens KijkdeKerk,
Henriëtte

Op donderdag even de kerk binnen lopen. Een praatje, een kaarsje branden, even zitten, muziek luisteren… Wat je wilt. Even eruit, even in de kerk zijn, als dat op zondag nog niet gaat.

voor wie troost en bemoediging zoekt

voor zichzelf of een ander

voor wie wil gedenken

nu afscheid zo anders gaat

voor wie een moment van stilte nodig heeft

We houden ons aan de geldende corona-regels. We zorgen dat eenieder op een veilige manier binnen kan komen. Tijd en ruimte voor jezelf. Als je wilt, een gesprekje met een vrijwilliger. De Schutse is open op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur. Ook om het Elisabeth zomernummer of een kaartje op te halen!

Jeannette Voskamp