Over KerkCafé Uithoorn

KerkCafé Uithoorn is een podium waar gesproken en gediscussieerd wordt over onderwerpen als gezondheid, politiek, economie, milieu, sport, kunst, religie en andere actuele maatschappelijke thema’s.

KerkCafé vindt vijf keer per seizoen plaats in De Schutse, De Mérodelaan 1, Uithoorn.
Vanaf 19.45 uur is er koffie en thee.
Na afloop kunt u bij een hapje en drankje napraten. De toegang is vrij. Voor consumpties wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De organiserende vrijwilligers zijn betrokken bij de kerk, maar de onderwerpen en sprekers zijn juist veel meer maatschappelijk, cultureel of gewoon actueel.

Iedereen van harte welkom!

KerkCafé Uithoorn

De Schutse

De Mérodelaan 1

1422 GB Uithoorn

kerkcafeuithoorn@gmail.com

KerkCafé nieuws

Ja, ik ontvang graag KerkCafé nieuws…

Aanpassen? Afmelden?

Dat kan altijd. Vul hetzelfde e-mailadres in en kies dan verder.
Of stuur een mail aan kerkcafeuithoorn@gmail.com

Wij gebruiken je mailadres alleen voor KerkCafé nieuwtjes. Voor de Protestantse Gemeente Uithoorn is er een andere maillijst. Wij maken gebruik van MailChimp. Zij voldoen aan de Europese privacy wetgeving. Helaas zijn hun kleine lettertjes zijn in het Engels >

Meer over je privacy >