kerkdienst

ds Joep Dubbink

collecte 1. Diaconie 2. Instandhouding Eredienst

Kindernevendienst en Jeugdkapel 2e en 4e zondag

Zondag 25 augustus is er weer kindernevendienst en jeugdkapel.
Om de week, maar LET OP! Steeds de tweede en vierde zondag van de maand.

Oppas is er weer in september

Tot en met het einde van de zomervakantie is er geen oppas

Zondag 1 september 10.00 uur

ds Joep Dubbink

collecte 1. Diaconie 2. Missionair werk 3. Jeugdwerk

Kerkradio online luisteren

Kerkdienst luisteren via internet

Op de website www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn. Kies De Schutse en je ziet alle diensten die mee- of terug te luisteren zijn. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die zo thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

Heeft u interesse in een kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Heeft u al een kerkradio thuis? Zet ‘m op kanaal 4 en u luistert live mee.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je een aantal dagen na de zondag nog teruglezen op de website. Download de pdf om een recente preek te lezen:

Verkondiging 11 augustus 2019, doopdienst

Verkondiging 4 augustus, ds. Caro Houtkoop

verkondiging 21 juli, doopdienst

verkondiging 14 juli 2019

Verkondiging 30 juni 2019, met psalmteksten

Verkondiging 23 juni 2019

Verkondiging 9 juni, Pinksteren

Slechthorend?

Ringleiding – voor uw gehoorapparaat

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

Vraag ernaar! Vragen of tips? Daar zijn de kerkrentmeesters voor!

Vervoer

Autodienst voor de kerkdienst

Niet in staat zelf naar de kerk te komen? Vrijwilligers van de autodienst halen u op en brengen u weer thuis.

Vraag vervoer tijdig aan. Bel of mail zaterdag in elk geval voor 18.00 uur. Ook vrijwilligers met een auto kunnen hetzelfde nummer bellen!

Autodienst
Fred van de Water