kerkdienst

collecte 1. Werelddiaconaat-project 2. Dorpskerken 3. Jeugdwerk

oppas, kindernevendienst en jeugdkapel

Dankdag voor Gewas en Arbeid
Deze zondag staan we stil bij alles waar we dankbaar voor zijn: de oogst, ons dagelijks voedsel, onze inspanningen en alle andere zegeningen die ons ten deel vallen. Het is goed om te beseffen dat dit geen vanzelfsprekendheden zijn en dat wij God hiervoor mogen danken. Tegelijkertijd staan we ook stil bij degenen waarvoor een rijke oogst niet vanzelfsprekend is.  Zie verderop het bericht van de diaconie hoe wij (indien mogelijk) deze zondag ook kunnen delen van onze eigen overvloed.

Zondag 17 november 10.00 uur

ds Joep Dubbink

oppas en kindernevendienst

Kerkradio online luisteren

Kerkdienst luisteren via internet

Op de website www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn. Kies De Schutse en je ziet alle diensten die mee- of terug te luisteren zijn. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die zo thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

Heeft u interesse in een kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Heeft u al een kerkradio thuis? Zet ‘m op kanaal 4 en u luistert live mee.

Slechthorend?

Ringleiding – voor uw gehoorapparaat

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

Vraag ernaar! Vragen of tips? Daar zijn de kerkrentmeesters voor!

Vervoer

Autodienst voor de kerkdienst

Niet in staat zelf naar de kerk te komen? Vrijwilligers van de autodienst halen u op en brengen u weer thuis.

Vraag vervoer tijdig aan. Bel of mail zaterdag in elk geval voor 18.00 uur. Ook vrijwilligers met een auto kunnen hetzelfde nummer bellen!

Autodienst
Fred van de Water