Kerkdiensten in aangepaste vorm

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er aangepaste vieringen online. Zo zijn we met elkaar verbonden. Meevieren in De Schutse? Lees de toelichting bij Aanmelden

Bekijk onze kerkdiensten op YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn >

Kerkomroep.nl – Uithoorn > kan voor rechtstreeks luisteren te druk zijn. Op een rustig moment terugluisteren werkt beter.

Online vieringen via kerkomroep en YouTube.
Meevieren in De Schutse op uitnodiging, na Aanmelden

Zondag 9 augustus 10.00 uur

ds Joep Dubbink

Zondag 16 augustus 10.00 uur

ds Joep Dubbink

Zondag 23 augustus 10.00 uur

ds Ruurd van der Weg, Uithoorn

Zondag 30 augustus 10.00 uur

ds Florisca van Willegen

1. Diaconie – Noodhulp corona
NL43 INGB 0006 0650 44
tnv Diaconie en Zending Uithoorn
ovv Noodhulp corona

2. Instandhouding Eredienst
NL78 RABO 0363 5010 10​ (speciaal voor collectes)
tnv Protestantse Gemeente te Uithoorn
ovv Instandhouding Eredienst

koffieKoffie? – gewoon thuis!

Volg de kerkdienst thuis en bel elkaar wat vaker!

Corona-pauze

Kerkradio online luisteren

Kerkdienst luisteren via internet

Op de website www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn. Kies De Schutse en je ziet alle diensten die mee- of terug te luisteren zijn. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Of voor De Schutse Uithoorn direct naar deze link https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21536

Voor zover technisch mogelijk nu ook op Youtube live of terugkijken!
Kijk onze kerkdienst live (of terug) op YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die zo thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

Heeft u interesse in een kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Heeft u al een kerkradio thuis? Zet ‘m op kanaal 4 en u luistert live mee.

Slechthorend?

Ringleiding – voor uw gehoorapparaat

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

Vraag ernaar! Vragen of tips? Daar zijn de kerkrentmeesters voor!

Vervoer

Autodienst voor de kerkdienst

Niet in staat zelf naar de kerk te komen? Vrijwilligers van de autodienst halen u op en brengen u weer thuis.

Vraag vervoer tijdig aan. Bel of mail zaterdag in elk geval voor 18.00 uur. Ook vrijwilligers met een auto kunnen hetzelfde nummer bellen!

Autodienst
Fred van de Water