kerkdienst

oppas, kindernevendienst en jeugdkapel

Gemeentevergadering na de dienst >

Kerk op Schoot 11.30-12.00 uur

Beleef een Bijbelverhaal met alle zintuigen! Voor alle (groot)ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar (of iets ouder): kom kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn! Informatie en aanmelden: c.verviers@pkn-uithoorn.nl
Er is meer >

Zondag 23 juni 2019 10.00 uur

ds Joep Dubbink

collecte 1. Kerk in Actie – Werelddiaconaat 2. Instandhouding Eredienst

oppas

Zondag 30 juni 2019 10.00 uur

Cathérine Verviers en ds. Joep Dubbink

collecte 1. Project Werelddiaconaat 2. Instandhouding Eredienst

oppas

Overstap en Psalmen voor Nu
Op zondag 30 juni staat de muziek in de kerkdienst in het teken van Psalmen voor Nu. Daarvoor komt Sergej Visser met ons muziek maken, met gitaar en mogelijk andere instrumenten. Er is ook ‘overstap’ – overgang van kinderen van de kindernevendienst naar de jeugdkapel. Een voor ieder toegankelijke ‘anders dan anders’ -dienst!

Zondag 7 juli 2019 10.00 uur

ds Arianne Geudeke, Wilnis

collecte 1. Kerk in Actie – binnenlands diaconaat 2. Instandhouding Eredienst 3. Jeugdwerk

oppas, kindernevendienst en jeugdkapel

Kerkradio online luisteren

Kerkdienst luisteren via internet

Op de website www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn. Kies De Schutse en je ziet alle diensten die mee- of terug te luisteren zijn. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die zo thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

Heeft u interesse in een kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Heeft u al een kerkradio thuis? Zet ‘m op kanaal 4 en u luistert live mee.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je een aantal dagen na de zondag nog teruglezen op de website. Download de pdf om een recente preek te lezen:

Verkondiging 9 juni, Pinksteren

Overdenking 30 mei 2019 Hemelvaartsdag

Verkondiging 26 mei 2019, 6e van Pasen

Verkondiging 19 mei 2019, 5e van Pasen

Verkondiging 5 mei 2019

Preek 28 april 2019, Beloken Pasen, Ruurd van der Weg

Slechthorend?

Ringleiding – voor uw gehoorapparaat

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

Vraag ernaar! Vragen of tips? Daar zijn de kerkrentmeesters voor!

Vervoer

Autodienst voor de kerkdienst

Niet in staat zelf naar de kerk te komen? Vrijwilligers van de autodienst halen u op en brengen u weer thuis.

Vraag vervoer tijdig aan. Bel of mail zaterdag in elk geval voor 18.00 uur. Ook vrijwilligers met een auto kunnen hetzelfde nummer bellen!

Autodienst
Fred van de Water