Kerkdiensten online

ds Joep Dubbink

Jeugdkapel Buitendag

Kerkradio online op Kerkomroep en YouTube

Op Kerkomroep en YouTube gaat de uitzending vanaf tien minuten voor aanvang door tot het eind. Vanaf het begin terugkijken kan niet bij de live uitzending. Later inschakelen betekent vanaf dat moment de kerkdienst live volgen. Wij hopen iedereen vanaf het begin digitaal te mogen ontvangen. Op YouTube blijft de opgenomen kerkdienst een week te zien. Op Kerkomroep blijven de opnamen langer staan. Namens de vrijwilligers, Herman
h.veldman@pkn-uithoorn.nl

Kerkomroep

Op www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn, of klik kerkomroep.nl/#/kerken/21536
Van de live kerkdienst kan je kiezen: luisteren of kijken.

Eerdere diensten zijn op te slaan en terug te kijken, mocht verbinding rechtstreeks niet lukken. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Kijk onze kerkdienst live op
YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn

Meevieren via de kerkradio

Al voordat we online kerkdiensten deden, werden de ‘luisteraars thuis’ welkom geheten. Gemeenteleden die thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap. De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren. Interesse in kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je na de zondag nog teruglezen. Download de pdf om een recente preek te lezen!

– diensten met beperkte aanwezigheid en online meevieren –

Verkondiging_13_juni_2021 – 2e zondag na Trinitatis, de vrouw bij de bron

Verkondiging_23_mei_2021 – Pinksteren met Happy Stones