Kerkdiensten ook online

NL78RABO0363501010​
ovv Instandhouding Eredienst

Kerkdienst online op Kerkomroep en YouTube

Op Kerkomroep en YouTube gaat de rechtstreekse kerkdienst vanaf tien minuten voor aanvang door tot het eind. Vanaf het begin terugkijken kan niet bij de live uitzending. Later inschakelen betekent vanaf dat moment de kerkdienst live volgen. Op YouTube blijft de opgenomen kerkdienst een week te zien. Op Kerkomroep blijven de opnamen langer staan.
Namens de vrijwilligers, Herman
h.veldman@pkn-uithoorn.nl

Kerkomroep

Op www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn, of klik kerkomroep.nl/#/kerken/21536
Van de live kerkdienst kan je kiezen: luisteren of kijken.

Eerdere kerkdiensten zijn op te slaan en terug te kijken, als rechtstreekse internetverbinding niet lukt. Werkt op laptop computer, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Kijk onze kerkdienst live op
YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn

Meevieren via de kerkradio

Al voordat we online kerkdiensten deden, werden de ‘luisteraars thuis’ welkom geheten. Gemeenteleden die thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap. De meesten zouden het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren. Interesse in kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je na de zondag nog teruglezen. Download de pdf om een recente preek te lezen!

– diensten met beperkte aanwezigheid en online meevieren –

Verkondiging 12 sept 2021 – 13e zondag van de zomer, afscheid Cathérine Verviers als jeugdwerker; Gen 45:1-15, Joh 7:25-31, ‘Ken je mij? Wie ken je dan?’

Verkondiging 5 sept 2021 – 12e zondag van de zomer, een beetje geloven / liefhebben gaat niet, Joh 7:1-24

Verkondiging 22 aug 2021 – 10e zondag van de zomer, brood, avondmaal., Joh 6:41-59