Welkom in De Schutse, zonder aanmelden

Iedereen kan zonder inloggen thuis meevieren
via Kerkomroep.nl en via ons YouTube-kanaal.

Zondag 14 augustus 10.00 uur

ds Joep Dubbink

Zondag 21 augustus 10.00 uur

ds Sibilla Verhagen

Zondag 28 augustus 10.00 uur

ds Joep Dubbink, dienst van Schrift en Tafel
diaconie collecte Kerk in Egypte

Vergeet de collecten niet

PGU Diaconie en Zending
NL43INGB0006065044
ovv Diaconie algemeen

Protestantse Gemeente Uithoorn
NL78RABO0363501010​
ovv Instandhouding Eredienst

Kerkdienst online op Kerkomroep en YouTube

Kerkomroep

Op www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn, of klik kerkomroep.nl/#/kerken/21536
Van de live kerkdienst kan je kiezen: luisteren of kijken.

Eerdere kerkdiensten zijn op te slaan en terug te kijken, als rechtstreekse internetverbinding niet lukt. Werkt op laptop computer, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Kijk onze kerkdienst live op
YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn

Op Kerkomroep en YouTube gaat de rechtstreekse kerkdienst vanaf tien minuten voor aanvang door tot het eind. Terug naar het begin kan niet bij de live uitzending. Later inschakelen betekent vanaf dat moment de kerkdienst live volgen. Later op de zondag vind je de opgenomen kerkdienst op YouTube, die blijft daar een week te zien en op Kerkomroep zes maanden.
Namens de vrijwilligers, Herman
h.veldman@pkn-uithoorn.nl

‘Hij doet het niet!’ – Kerkdienst niet online?

Is er misschien storing? Bel een gemeentelid dat ook vaak online kijkt. Of iemand die wel ‘ns met je computer helpt.
Vraag anders tips in De Schutse App. Als Kerkomroep stoort, kan het live op YouTube ook fout gaan. Meestal lukt later terugkijken wel.

Meevieren via de kerkradio

Al voor de online kerkdiensten werden ‘luisteraars thuis’ welkom geheten. Gemeenteleden die thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap. De meesten zouden het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet mogelijk is, en als vervoer of YouTube ook niet helpt, is kerkradio misschien een oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren. Interesse in kerkradio? Neem gerust contact op.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je na de zondag nog teruglezen. Download de pdf om een recente preek te lezen!

Verkondiging 7 augUitzien naar de komst van het Koninkrijk

Verkondiging 10 juli Overstapdienst, Psalm 131