kerkdienst

Zondag 19 augustus 10:00 uur Doopdienst

ds Joep Dubbink

Collecte 1. Diaconie – Algemeen 2. Instandhouding Eredienst

In de dienst van 19 augustus zullen twee kinderen gedoopt worden: Luna Maria, dochter van Koen en Eva de Bruin-Schijf en zusje van Thomas, Korte Boterdijk 14; en Maud Merel Albertine, dochter van Tiemen en José Harte-Schotanus, Beellaan 11. We verheugen ons in het voornemen van de ouders, hun kinderen te willen laten dopen en zien uit naar een feestelijke en inspirerende viering. Bij deze dienst is er, hoewel het zomertijd is, opvang voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd.

Zondag 26 augustus 10:00 uur

ds Sophie Bloemert, Heerlen

Collecte 1. Diaconie – Algemeen 2. Instandhouding Eredienst 3. Jeugdwerk

Zondag 2 september 10:00 uur

ds Alex Baarslag, Amersfoort

oppasdienst en kindernevendienst

Collecte 1. Diaconie – Algemeen 2. Missionair werk

Kerkradio online luisteren

Kerkdienst luisteren via internet

Op de website www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn. Kies De Schutse en je ziet alle diensten die mee- of terug te luisteren zijn. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die zo thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

Heeft u interesse in een kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Heeft u al een kerkradio thuis? Zet ‘m op kanaal 4 en u luistert live mee.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je een aantal dagen na de zondag nog teruglezen op de website. Download de meest recente preken als pdf:

Verkondiging 19 augustus 2018

Verkondiging 12 augustus 2018

Verkondiging zondag 5 augustus 2018

verkonding 22 juli 2018

verkondiging 8 juli 2018

Verkondiging zondag 1 juli 2018, Job 42

Verkondiging 24 juni 2018, Job 38,1-18

Slechthorend?

Ringleiding – voor uw gehoorapparaat

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

De ringleiding ligt aan de rechterkant van de kerkzaal op de vloer en is herkenbaar aan zilverkleurig tape. Stoelen in bereik van de ringleiding zijn gemerkt met een icoon-sticker.

Slechthorenden kunnen hun hoortoestel op de T-stand zetten. Door middel van inductie ontvangt het hoortoestel het signaal uit de ringleiding. Elke individuele luisteraar met een hoortoestel of ontvanger kan draadloos gebruikmaken van deze ringleiding. Vragen of tips? Daar zijn de kerkrentmeesters voor!

Vervoer

Autodienst voor de kerkdienst

Niet in staat zelf naar de kerk te komen? Vrijwilligers van de autodienst halen u op en brengen u weer thuis.

Vraag vervoer tijdig aan. Bel of mail zaterdag in elk geval voor 18.00 uur. Ook vrijwilligers met auto kunnen hetzelfde nummer bellen!

Autodienst
Jan Visser, 0297-562980