Kerkdiensten ook online

Derde advent

ds Sophie Bloemert, Heerlen

kindernevendienst en jeugdkapel

Op 12 december is er na de dienst een gemeentevergadering. Meld je aan bij Gerie van Schaik.

Gezien de corona-maatregelen is besloten voorzichtig te zijn en 12 december geen avondmaal te vieren.

Zondag 19 december 10.00 uur

Vierde advent

ds Joep Dubbink

kindernevendienst

Kerkdienst online op Kerkomroep en YouTube

Op Kerkomroep en YouTube gaat de rechtstreekse kerkdienst vanaf tien minuten voor aanvang door tot het eind. Vanaf het begin terugkijken kan niet bij de live uitzending. Later inschakelen betekent vanaf dat moment de kerkdienst live volgen. Op YouTube blijft de opgenomen kerkdienst een week te zien. Op Kerkomroep blijven de opnamen langer staan.
Namens de vrijwilligers, Herman
h.veldman@pkn-uithoorn.nl

Kerkomroep

Op www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn, of klik kerkomroep.nl/#/kerken/21536
Van de live kerkdienst kan je kiezen: luisteren of kijken.

Eerdere kerkdiensten zijn op te slaan en terug te kijken, als rechtstreekse internetverbinding niet lukt. Werkt op laptop computer, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Kijk onze kerkdienst live op
YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn

Meevieren via de kerkradio

Al voordat we online kerkdiensten deden, werden de ‘luisteraars thuis’ welkom geheten. Gemeenteleden die thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap. De meesten zouden het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren. Interesse in kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je na de zondag nog teruglezen. Download de pdf om een recente preek te lezen!

– diensten met beperkte aanwezigheid en online meevieren –

Verkondiging_5_dec – 2e Advent, aankondiging aan Maria

Verkondiging_21_nov – Zegen over relatie

Verkondiging_7_nov – Gedachtenisviering

Verkondiging_31_okt – Ziende blind?

Verkondiging 24 okt – Doopdienst

Verkondiging 3 oktVergeving

Verkondiging 12 septAfscheid Cathérine, Ken je mij? Wie ken je dan?

Verkondiging 5 septEen beetje geloven/liefhebben gaat niet

Verkondiging 22 aug – Brood, avondmaal