kerkdienst

Zondag 15 december 10.00 uur

Derde zondag van Advent

ds Joep Dubbink

Dienst van Schrift en tafel schrift en tafel, avondmaal, brood en wijn

collecte 1. Werelddiaconaat-project 2. Instandhouding Eredienst

oppas en kindernevendienst

Kerk op Schoot voor 0-4 jaar

Zondag 15 december is er weer Kerk op Schoot in De Schutse! Na de kerkdienst van 11:30 tot 12:00 uur in de kerkzaal.

Zondag 22 december 10.00 uur

Vierde zondag van Advent

ds Wim Hortensius, Hattem

oppas en kindernevendienst

9.45 uur Kerst High Tea Provider Jeugdkapel!

Kerkradio online luisteren

Kerkdienst luisteren via internet

Op de website www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn. Kies De Schutse en je ziet alle diensten die mee- of terug te luisteren zijn. Werkt op laptop, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Meevieren via de kerkradio

Iedere kerkdienst worden de ‘luisteraars thuis bij de kerkradio’ welkom geheten. Gemeenteleden die zo thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap.

De meesten zouden waarschijnlijk het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet meer mogelijk is, en als vervoer met de autodienst ook niet gaat, is de kerkradio een goede oplossing. Ook als u mobiel genoeg bent om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Dan kunt u bij slecht weer toch de kerkdienst meevieren.

Heeft u interesse in een kerkradio? Neem gerust contact op met uw contactpersoon, ouderling, wijkdiaken of mail info@pkn-uithoorn.nl.

Heeft u al een kerkradio thuis? Zet ‘m op kanaal 4 en u luistert live mee.

Preken teruglezen

Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je een aantal dagen na de zondag nog teruglezen op de website. Download de pdf om een recente preek te lezen:

Verkondiging 8 december 2019, 2e zondag van de advent

Sketch & verkondiging gezinsdienst 1 december 2019

Verkondiging 17 november 2019

verkondiging 10 november 2019, dankdag voor gewas en arbeid

Verkondiging 3 nov 2019 Gedachteniszondag

Je haalt nog meer uit een preek als je eerst komt Meelezen >

Slechthorend?

Ringleiding – voor uw gehoorapparaat

Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in ons kerkgebouw De Schutse kunnen beluisteren.

Vraag ernaar! Vragen of tips? Daar zijn de kerkrentmeesters voor!

Vervoer

Autodienst voor de kerkdienst

Niet in staat zelf naar de kerk te komen? Vrijwilligers van de autodienst halen u op en brengen u weer thuis.

Vraag vervoer tijdig aan. Bel of mail zaterdag in elk geval voor 18.00 uur. Ook vrijwilligers met een auto kunnen hetzelfde nummer bellen!

Autodienst
Fred van de Water
tel 0297-566377
fredwilwater@gmail.com

Zondagsrijders gezocht!

Sinds enige tijd heb ik de autodienst van Jan Visser overgenomen. Er zijn toen een achttal mensen benaderd die eens in de acht weken een drietal mensen mee nemen naar de Schutse. Nu doet zich de situatie voor dat er vaak en dag of twee voor de dienst zich meer kerkleden melden om naar de kerk gebracht te worden. Praktisch zit de chauffeur die dienst heeft vol, dus zijn er geen mogelijkheden. Meestal los ik het met kunst en vliegwerk wel op, maar dat lukt niet altijd en dat is bijzonder jammer. De vraag aan degene die met een auto naar de kerk gaat of een keer met de auto wil gaan: bent u bereid één of meer mensen op te halen en mee te nemen? Graag bij mij melden als ik in de kerk ben, mocht ik er niet zijn dan een telefoontje: 0297 – 566377. Ik kan dan eventueel een tweede groep vormen, zodat iedereen die naar de kerk wil ook de mogelijkheid krijgt. Vanzelfsprekend een dringende oproep! Namens de Diaconie, Fred van de Water.