Kerk op Schoot

Zondag 31 oktober weer Kerk op Schoot!

11:30 tot 12:00 uur in de kerkzaal van De Schutse

Voor de allerkleinsten (en oudere kinderen die het ook leuk vinden) is er die zondag Kerk op Schoot, na de dienst, van 11.30 tot 12.00 uur in de kerkzaal. Een bijzondere, de laatste keer met Cathérine! Mocht je hier spontaan bij willen aansluiten, van harte welkom! Nou, kom maar eens kijken! We maken er een mooi feestje van, zingen liedjes en er is lekkers. Dominee Beer kijkt uit naar jullie komst!

Sprankelend, belevingsgericht.
Allerkleinsten beleven
een bijbelverhaal
met alle zintuigen.

voor kinderen van 0 t/m 6 jaar
en hun ouders, opa’s en oma’s

Kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Kerk op Schoot ging eerder bijvoorbeeld over de schepping. We hebben wolken, vogels en vissen in de lucht geplakt en met onze eigen knuffeldieren de aarde ingericht. Een andere keer gingen we met rugzak en al samen met Abraham en Sara op reis door de woestijn: een bak met zand en een route door de kerkzaal met tentjes. Uiteindelijk werd in het Beloofde Land baby Izaäk geboren. Ook ging het een keer over het verloren schaapje en hebben we verkleed als herder dat ene schaapje gezocht en gevonden.

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Info? Aanmelden?
jeugdwerker@pkn-uithoorn.nl