Kerk op Schoot

Voor kinderen van 0 t/m 6 jaar
en hun ouders, opa’s en oma’s

Sprankelend, belevingsgericht.
Allerkleinsten beleven
een bijbelverhaal met alle zintuigen.

Kerk op Schoot in januari

Kerk op Schoot komt er weer aan! Voor de allerkleinsten een viering van zo’n twintig minuten waarin we samen een Bijbelverhaal doen, liedjes zingen, bidden en een zegen krijgen. Na afloop kunnen we elkaar verder ontmoeten bij wat drinken en een speeltafel. Zo ervaar je van jongs af aan dat de kerk een goede plek is om te zijn en leer je samen vieren. Volwassenen zijn er de hele viering bij, Als je wil met je kind op schoot, maar dat hoeft niet. Net wat het kind aangeeft wat goed voor hem of haar is. Sibilla gaat in de viering voor.

Zondagmiddag 29 januari 2023 is de eerste keer, om 16.00 uur in De Schutse. Zet ‘m in de agenda en geef het door. Ook als opa of oma ben je welkom met een (achter)kleinkind. De voorbereidingsgroep bestaat uit Alie Veldman, Lisette Drost en ondergetekende. Meer hulp is fijn, voor muziek, voor koffie, voor klaarzetten van dingen. Laat weten als je iets wilt doen!

ds Sibilla Verhagen

Kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Kerk op Schoot ging eerder bijvoorbeeld over de schepping. We hebben wolken, vogels en vissen in de lucht geplakt en met onze eigen knuffeldieren de aarde ingericht. Een andere keer gingen we met rugzak en al samen met Abraham en Sara op reis door de woestijn: een bak met zand en een route door de kerkzaal met tentjes. Uiteindelijk werd in het Beloofde Land baby Izaäk geboren. Ook ging het een keer over het verloren schaapje en hebben we verkleed als herder dat ene schaapje gezocht en gevonden. In een bootje in de storm was een beetje spannend, we hebben het allemaal geprobeerd…

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Info? ds Sibilla Verhagen

Dominee Beer zit lekker voor het raam.