8 nov, 20 dec

Kerk op Schoot

Hallo!
Hoe gaat het?

Ondanks de gekke tijd waarin we zitten en de extra maatregelen rondom corona, willen we toch graag doorgang geven aan twee Kerk op Schoot-bijeenkomsten dit najaar. We hopen dat jij en de kinderen dat ook fijn vinden!

De bijeenkomsten zijn weer op zondag op de reguliere tijd om 11:30 uur. We willlen dit corona-proof live in de kerkzaal doen, waarbij de kinderen vooraan bij elkaar kunnen zitten en de ouders op voldoende afstand van elkaar op stoelen in de kerkzaal (op dit moment gaat dat om 30 plaatsen, waarbij mensen uit één huishouden naast elkaar kunnen zitten).

Er wordt ook nog gekeken naar de mogelijkheden om deze bijeenkomsten (live) uit te zenden, maar dit zal dan niet interactief zijn. Er mag helaas voorlopig nog niet meegezongen worden en er is nog geen drinken en lekkers na afloop. Maar er is natuurlijk muziek, er wordt voorgezongen en er is genoeg te beleven voor de kinderen!

8 nov Doop op Schoot

Zondag 8 november wordt een heel speciale Kerk op Schoot, want er wordt ook een kindje gedoopt! We horen en zien het verhaal van het verloren schaapje, we vertellen over de betekenis van de doop, en naast dominee Beer zal ook dominee Joep Dubbink voor deze gelegenheid aanwezig zijn.

20 dec Kerst op Schoot

Zondag 20 december wordt een bijeenkomst over Kerst!
Er is op Eerste Kerstdag geen Kerk op Schoot.

Ik hoor graag alvast van je of je van plan bent om naar deze bijeenkomsten te komen, zodat ik een beeld heb van de belangstelling. Mocht je nu al weten dat je niet gaat komen, dan hoor ik ook graag de reden, en eventueel of Kerk op Schoot digitaal en interactief een goed alternatief zou zijn. Zet de data in je agenda, en je krijgt via de mail natuurlijk een herinnering voorafgaand aan elke Kerk op Schoot, want opgave is noodzakelijk. Graag tot dan, we kijken er naar uit om de kinderen te zien!

Hartelijke groet, ook namens dominee Beer,
Cathérine Verviers
kerkelijk jeugdwerker
06-30196966

Sprankelend, belevingsgericht.
Allerkleinsten beleven
een bijbelverhaal
met alle zintuigen.

voor kinderen van 0 t/m 6 jaar
en hun ouders, opa’s en oma’s

Er komen dit najaar twee bijeenkomsten van Kerk op Schoot, namelijk op zondag 8 november en zondag 20 december (over Kerst), van 11.30 tot 12.00 uur in de kerkzaal.

We zingen natuurlijk ook een liedje voor de kinderen. Ouders/verzorgers kunnen meezingen. Het totaal zal niet langer dan een half uurtje duren. Hopelijk vinden de kinderen het leuk om op deze manier dominee Beer te zien en het verhaal te beleven! We zien jullie graag zondag!

Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker.

Ook leuk voor de kindernevendienstgezinnen. Voor jonge kinderen zijn leuke dingen te vinden van Kliederkerk.

Nieuwtjes over Kerk op Schoot krijg je van c.verviers@pkn-uithoorn.nl

Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker

Kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Kerk op Schoot ging eerder bijvoorbeeld over de schepping. We hebben wolken, vogels en vissen in de lucht geplakt en met onze eigen knuffeldieren de aarde ingericht. Een andere keer gingen we met rugzak en al samen met Abraham en Sara op reis door de woestijn: een bak met zand en een route door de kerkzaal met tentjes. Uiteindelijk werd in het Beloofde Land baby Izaäk geboren. Ook ging het een keer over het verloren schaapje en hebben we verkleed als herder dat ene schaapje gezocht en gevonden.

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Info? Aanmelden?
Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker