Kerk op Schoot

0 tot 5 jaar
en hun (groot)ouders

Kerk op Schoot

Beleef een Bijbelverhaal met alle zintuigen, een viering voor de jongste kinderen tot 5 jaar! Papa en mama, oma en opa maar een ouder broertje of zusje zijn ook van harte welkom om te komen kijken. Na de dienst is er koffie, thee, limonade met iets lekkers voor iedereen.
Sibilla, Alie, Lisette en Henriëtte

zo 10 mrt 16.00

Vijf broden en twee vissen

Tijdens de Kerk op Schoot viering van zondag 10 maart gaan we luisteren naar het verhaal over vijf broden en twee vissen. Een verhaal over heel veel mensen die naar Jezus kwamen luisteren. Alleen was er niet voldoende eten aanwezig. Eén jongen heeft vijf broden en twee vissen bij zich en wat gebeurt er dan?

Een verhaal voor de allerjongste kinderen tot vijf jaar. Vanaf 15.45 uur zijn jullie van harte welkom in De Schutse, de viering start om 16.00 uur. Na de viering drinken we met elkaar limonade, koffie of thee en liggen er kleurplaten en knutselplaten klaar om te kleuren of te knippen.

zo 5 mei 16.00

Toren van Babel

De mensen van Babel willen een toren bouwen. Een toren tot in de hemel. Kom ook een toren bouwen. Als dat maar goed gaat…

Sprankelend, belevingsgericht.
De allerkleinsten beleven
een Bijbelverhaal met alle zintuigen.

We beginnen om 16.00 uur, met een viering van een half uur. Deze viering is voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en ouders of grootouders. Oudere broertjes of zusjes zijn ook van harte welkom. Een viering voor de allerkleinsten waarin we samen een Bijbelverhaal doen, liedjes zingen, bidden, een zegen krijgen. Na de viering is er limonade en wat lekkers voor de kinderen en mogen zij nog even spelen of knutselen. Ouders en grootouders kunnen elkaar ontmoeten, bij een kop koffie of thee.
Alie Veldman
a.veldman@pkn-uithoorn.nl

Kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Volwassenen zijn er de hele viering bij, desgewenst met hun meegenomen kind op schoot, maar dat hoeft niet, net wat het kind aangeeft wat goed voor hem of haar is. Ik zelf zal in de viering voorgaan (niet dominee Beer :)
Dreamteam Lisette Drost en Alie Veldman bereiden voor, er zijn natuurlijk meer mensen welkom. Voor muziek, voor koffie, voor klaarzetten van dingen. Laat het weten als je ook iets wilt doen!

We houden de Kerk-op-schootviering om 16.00 uur, mooi na het middagslaapje van de kinderen. Ouders hebben zo gelegenheid om deel te nemen aan de ochtendviering van 10.00 uur. Kinderen komen heel graag naar Kerk-op-schoot. Zeg ’t voort!

ds Sibilla Verhagen

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Kijk, dominee Beer zit lekker voor het raam.