Kerk op Schoot

Allerkleinsten beleven
een bijbelverhaal
met alle zintuigen.

Kerk op Schoot zijn belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0 t/m 6 jaar en hun ouders, opa’s en oma’s.

Om eind juni een veilig alternatief aan te bieden, willen we een speurtocht of looproute te bedenken die de kinderen individueel kunnen doen. Ook leuk voor de kindernevendienstgezinnen. Voor jonge kinderen zijn leuke dingen te vinden van Kliederkerk.

Kliederkerk thuis Storm op het meer

Kliederkerk thuis Het huis op de rots

Kliederkerk Zomerboekje

Nieuwtjes over Kerk op Schoot krijg je van c.verviers@pkn-uithoorn.nl

Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker

Kom kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Kerk op Schoot ging eerder bijvoorbeeld over de schepping. We hebben wolken, vogels en vissen in de lucht geplakt en met onze eigen knuffeldieren de aarde ingericht. Een andere keer gingen we met rugzak en al samen met Abraham en Sara op reis door de woestijn: een bak met zand en een route door de kerkzaal met tentjes. Uiteindelijk werd in het Beloofde Land baby Izaäk geboren. Ook ging het een keer over het verloren schaapje en hebben we verkleed als herder dat ene schaapje gezocht en gevonden.

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Info? Aanmelden?
Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker