Kerk op Schoot

0 tot 5 jaar
en hun (groot)ouders

Kerk op Schoot

Beleef een Bijbelverhaal met alle zintuigen, een viering voor de jongste kinderen tot 5 jaar! Papa en mama, oma en opa maar een ouder broertje of zusje zijn ook van harte welkom om te komen kijken.
Sibilla, Alie, Lisette en Henriëtte

Toren van Babel

Zondag 5 mei hebben we tijdens de Kerk op Schoot viering een hele hoge toren gebouwd. Bij deze hoge toren hoort een verhaal van mensen die wonen in de stad Babel. Maar wat gebeurt er met de toren aan het eind van het verhaal?

Sprankelend, belevingsgericht.
De allerkleinsten beleven
een Bijbelverhaal met alle zintuigen.

We beginnen om 16.00 uur, met een viering van een half uur. Deze viering is voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en ouders of grootouders. Oudere broertjes of zusjes zijn ook van harte welkom. Een viering voor de allerkleinsten waarin we samen een Bijbelverhaal doen, liedjes zingen, bidden, een zegen krijgen. Na de viering is er limonade en wat lekkers voor de kinderen en mogen zij nog even spelen of knutselen. Ouders en grootouders kunnen elkaar ontmoeten, bij een kop koffie of thee.
Alie Veldman
a.veldman@pkn-uithoorn.nl

Kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Volwassenen zijn er de hele viering bij, desgewenst met hun meegenomen kind op schoot, maar dat hoeft niet, net wat het kind aangeeft wat goed voor hem of haar is. Ik zelf zal in de viering voorgaan (niet dominee Beer :)
Dreamteam Lisette Drost en Alie Veldman bereiden voor, er zijn natuurlijk meer mensen welkom. Voor muziek, voor koffie, voor klaarzetten van dingen. Laat het weten als je ook iets wilt doen!

We houden de Kerk-op-schootviering om 16.00 uur, mooi na het middagslaapje van de kinderen. Ouders hebben zo gelegenheid om deel te nemen aan de ochtendviering van 10.00 uur. Kinderen komen heel graag naar Kerk-op-schoot. Zeg ’t voort!

ds Sibilla Verhagen

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Kijk, dominee Beer zit lekker voor het raam.