Kerk op Schoot

Voor kinderen van
0 tot 5 jaar
en hun (groot)ouders

Kerk op Schoot

Beleef een Bijbelverhaal met alle zintuigen! Een viering voor alle (groot)ouders met kinderen van 0 tot 5 jaar. Kom kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn! We organiseren weer vijf vieringen voor de allerjongste kinderen. Ouders, grootouders en een ouder broertje of zusje zijn van harte welkom tijdens de viering. Na afloop kunnen wij elkaar onder het genot van een kop koffie, thee of limonade ontmoeten.
Sibilla, Alie, Lisette en Henriëtte

zo 1 okt 16:00

Ark van Noach

Zondag 1 oktober is de eerste Kerk-op-Schoot viering van dit seizoen. We beginnen om 16.00 uur. In deze viering van een half uur doen we het verhaal van de Ark van Noach. Wie gaan er mee op de ark en welke dieren gaan er allemaal mee? We gaan het allemaal zien en beleven. Neem je liefste dierenknuffel mee! Ook mogen jullie een paraplu mee nemen omdat het tijdens deze dienst gaat regenen. De viering is voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en de ouders of grootouders die ze meebrengen. Een ouder broertje of zusje is ook van harte welkom. Na de viering is er limonade en wat lekkers voor de kinderen en mogen zij nog even spelen of knutselen. Ouders en grootouders kunnen onder het genot van een kop koffie of thee elkaar ontmoeten. Kerk-op-Schoot; kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn! Een viering voor de allerkleinsten waarin we samen een Bijbelverhaal doen, liedjes zingen, bidden, een zegen krijgen en na afloop elkaar ontmoeten. Alie Veldman

zo 26 nov 16:00

Goede Herder en het verloren schaap

Eén, twee, drie…waar is nummer vier? Schaapje, schaapje, waar ben je nou? Ga samen met de herder op zoek naar het schaap dat kwijt is. Wie weet vind jij het wel!

zo 14 jan 16:00

Jona

Jona moet op reis, en hij neemt mee… Neem deze keer zelf iets mee voor in de koffer! Maar Jona gaat de verkeerde kant op. Dat gaat niet helemaal goed. Gelukkig is daar de grote vis. Ga mee in de boot en kruip uit de vis.

zo 10 mrt 16:00

Vijf broden en twee vissen

Wie heeft er iets te eten? Een jongetje heeft vijf broden en twee vissen. Zal dat genoeg zijn?

zo 5 mei 16:00

Toren van Babel

De mensen van Babel willen een toren bouwen. Een toren tot in de hemel. Kom ook een toren bouwen. Als dat maar goed gaat…

Sprankelend, belevingsgericht.
De allerkleinsten beleven
een Bijbelverhaal met alle zintuigen.

We beginnen om 16.00 uur, met een viering van een half uur. Deze viering is voor kinderen van 0 tot en met 5 jaar en ouders of grootouders. Oudere broertjes of zusjes zijn ook van harte welkom. Een viering voor de allerkleinsten waarin we samen een Bijbelverhaal doen, liedjes zingen, bidden, een zegen krijgen. Na de viering is er limonade en wat lekkers voor de kinderen en mogen zij nog even spelen of knutselen. Ouders en grootouders kunnen elkaar ontmoeten, bij een kop koffie of thee.
Alie Veldman
a.veldman@pkn-uithoorn.nl

Kijken, luisteren, zingen en gezellig samenzijn!

Belevingsgericht

Volwassenen zijn er de hele viering bij, desgewenst met hun meegenomen kind op schoot, maar dat hoeft niet, net wat het kind aangeeft wat goed voor hem of haar is. Ik zelf zal in de viering voorgaan (niet dominee Beer :)
Dreamteam Lisette Drost en Alie Veldman bereiden voor, er zijn natuurlijk meer mensen welkom. Voor muziek, voor koffie, voor klaarzetten van dingen. Laat het weten als je ook iets wilt doen!

We houden de Kerk-op-schootviering om 16.00 uur, mooi na het middagslaapje van de kinderen. Ouders hebben zo gelegenheid om deel te nemen aan de ochtendviering van 10.00 uur. Kinderen komen heel graag naar Kerk-op-schoot. Zeg ’t voort!

ds Sibilla Verhagen

Kerk op Schoot?
Erg leuk om te doen.
Voor ouders en kinderen een succes!

Kijk, dominee Beer zit lekker voor het raam.