Kerstdiensten

De kerstdiensten waren in 2021 alleen online. Ze zijn nog terug te kijken op Kerkomroep.nl

Vrijdag 24 december

Kerstnachtdienst online

Kerstavond is het niet mogelijk om op de dienst bij te wonen. Maar die gaat ondanks de lockdown wel door! Hoe zouden we Kerst kunnen vieren zonder het verhaal van de stal, de engelen en de herders en vooral van het Kind? Dat overbekende verhaal dat we toch weer lezen en dat niets van zijn glans kwijtraakt, hoe vaak je het ook hoort. Het spreekt naar ons hart, over God in ons midden, zijn heerschappij die begint, en vrede op aarde. Wat snakken we daarnaar. We lezen Jesaja 9: 1-6, Lucas 2: 1-20 en we zingen bekende en nieuwe Kerstliederen. We zullen er alles aan doen om over te brengen dat het ondanks alles Kerst wordt.

Muzikaal wordt er meegewerkt door organiste Thea Riesebos, de zanggroep en het Aalsmeers Saxofoon­kwartet. Aanvangstijd is 21.00 uur, maar vooraf worden al enkele Kerstliederen ten gehore gebracht. Voorganger is ds. Joep Dubbink.

Zaterdag 25 december

Kerstviering online

Eerste Kerstdag
De kerstviering van 10.00 uur kun je online terugkijken.

Ds. Arianne Geudeke en ds. Joep Dubbink zullen de dienst echt samen doen. We doen ons best om online wat van het slot van het Adventsproject te maken. Organist is Ton Kodde, Suzanne Hermans speelt fluit, het kwartet zingt.

In deze dienst lezen we gedeelten uit Johannes 1 en zullen we nadenken over het geheim van Kerst, het licht dat in ons midden komt, Gods toekomst die in ons midden verscheen in een mensenkind.