Kijk de kerk

Kijk de kerkKijk de Kerk

Start en stilte

Een nieuw seizoen in de kerk.  Op 15 september gaan we starten.

Maar waren we eigenlijk wel opgehouden? Was de kerk er niet de hele zomer? Zeker, de hele zomer kon je terecht voor het Woord, voor het lied, voor een kop koffie, een praatje, een gesprek. Geen zomerstop voor het Huis van God. Maar wacht, klopt dat wel?

Geen vergaderingen, geen kringen, geen B&V-avonden, geen Wiebelief, geen Zondagsbrief, noem maar op. Wel degelijk zomerstop!

Want heel nodig en belangrijk om pauze te hebben, afstand te nemen, rust te ervaren, misschien stilte te zoeken. Daarvoor hebben we de zomer. Nu gaat alles weer beginnen, fijn en mooi, ook om elkaar weer te ontmoeten.

Toch blijven rust en stilte belangrijk. Komend jaar willen we zoeken naar meer mogelijkheden om stiltemomenten te bieden in ons kerkgebouw. Te beginnen bij Allerzielen, begin november, wanneer de kerk open zal zijn voor mensen die een kaars willen opsteken voor een dierbare.

Hierover praten we op 27 september, bij de eerste KijkdeKerk – maaltijd.

Hartelijk welkom om daarbij te zijn!

Namens de ‘KijkdeKerk’,
Henriëtte Wezelman