KijkdeKerk-maaltijd

Kijk de Kerk

Kijk de kerk

De KijkdeKerk-maaltijd van komende vrijdag, 7 juni, is de laatste van dit seizoen. In oktober gaan we weer verder. Deze maaltijd staat in het teken van de gastvrouwen en verder blikken we tijdens het eten terug en kijken vooruit: wat is er allemaal al gebeurd (best veel) en wat dient zich aan? Deze maal-tijd is open voor iedereen, want de kerk is van ons allen. Welkom dus, heel graag je opgave bij Henriette.

Namens KijkdeKerk, Henriette.

Kom vooral een keer mee-eten, als je met iets bezig bent dat je wilt delen. We eten en praten vanaf ongeveer half zes tot een uur of acht, zodat je je avond nog hebt, ieder neemt iets mee voor de maaltijd.

Af en toe is er een KijkdeKerk-maaltijd in de ontmoetingsruimte. Denk mee over hoe we als kerk zichtbaar zijn. Eet mee, praat mee! Graag aanmelden bij Henriette Wezelman henriettewezelman@gmail.com. Je kunt dan ook aangeven als wat je wilt meebrengen voor bij de maaltijd.

KijkdeKerk
Liesbeth Geudeke, Ton Kodde, Antoine van Mulukom, Tymen van der Ploeg, Gerie van Schaik, Alie Veldman, Catherine Verviers, Jeannette Voskamp en vele meedenkers en -doeners.