KijkdeKerk-maaltijd

8 mrt

Kijk de Kerk

Kijk de kerk

Op vrijdag 8 maart is er een ‘KijkdeKerk’-maaltijd, om 17.30 uur in De Schutse, waarbij je welkom bent om mee te denken en te praten. We staan dan onder andere stil bij Pasen. Ds Martin Snaterse, creatieve missionair bevlogen dominee uit Houten, eet met ons mee en heeft van alles te vertellen en beantwoordt onze. vragen.

Kom vooral een keer mee-eten, als je met iets bezig bent dat je wilt delen. We eten en praten vanaf ongeveer half zes tot een uur of acht, zodat je je avond nog hebt, ieder neemt iets mee voor de maaltijd.

Af en toe is er een KijkdeKerk-maaltijd in de ontmoetingsruimte. Denk mee over hoe we als kerk zichtbaar zijn. Eet mee, praat mee! Graag aanmelden bij Henriette Wezelman h.wezelman@pkn-uithoorn.nl. Je kunt dan ook aangeven als wat je wilt meebrengen voor bij de maaltijd.

Het KijkdeKerk-collectief
Liesbeth Geudeke, Ton Kodde, Antoine van Mulukom, Tymen van der Ploeg, Gerie van Schaik, Alie Veldman, Catherine Verviers, Jeannette Voskamp en vele meedenkers en -doeners.