KijkdeKerk-maaltijd

Kijk de Kerk

Kijk de kerk

Op vrijdag 10 mei eten we weer samen in het kader van ‘KijkdeKerk!’ We denken dan na over Pinksteren, met name over wat we kunnen doen na de dienst, om ons op de dag van het feest van de Geest, de verjaardag van de kerk, zichtbaar te maken in de buurt. Geheugensteuntje: vorig jaar bliezen we bellen! Welkom om mee te eten en te praten. Van-af 17.30 uur in De Schutse. Rond 20.00 uur afronding.
Namens KijkdeKerk, Henriette.

Kom vooral een keer mee-eten, als je met iets bezig bent dat je wilt delen. We eten en praten vanaf ongeveer half zes tot een uur of acht, zodat je je avond nog hebt, ieder neemt iets mee voor de maaltijd.

Af en toe is er een KijkdeKerk-maaltijd in de ontmoetingsruimte. Denk mee over hoe we als kerk zichtbaar zijn. Eet mee, praat mee! Graag aanmelden bij Henriette Wezelman h.wezelman@pkn-uithoorn.nl. Je kunt dan ook aangeven als wat je wilt meebrengen voor bij de maaltijd.

KijkdeKerk
Liesbeth Geudeke, Ton Kodde, Antoine van Mulukom, Tymen van der Ploeg, Gerie van Schaik, Alie Veldman, Catherine Verviers, Jeannette Voskamp en vele meedenkers en -doeners.