Kloosterweekend

aanmelden tot 15 sept

Bezinning en Verdieping

Kloosterweekend januari 2023

Zoek de rust. Vind de stilte. Kom tot jezelf en laat je inspireren tijdens ons kloosterweekend. 

In het weekend van 20, 21 en 22 januari 2023 gaan wij naar de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Opgeven kan tot 15 september.

Organisatie Jeroen Hoekstra en Marlies van der Lelij, namens de RK Emmaüsparochie

Zoek de rust. Vind de stilte. Kom tot jezelf en laat je inspireren tijdens ons kloosterweekend.

Tijdens een kloosterweekend verblijf je met andere parochianen in een klooster en leven we mee op het ritme van de broeders of zusters. Tussen de gebeden en maaltijden door verdiepen we ons in een bepaald thema. Daarnaast is er tijd om te lezen, te wandelen of in de omgeving van het klooster inspiratie op te doen.

Waar en wanneer? Het kloosterweekend is meestal van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. De datum en locatie zijn nog niet bekend. We zijn nog in overleg met enkele kloosters en zoeken naar een geschikte datum eind 2022 of begin 2023.

In de kloosters heb je een eenvoudige eigen kamer. Soms met eigen toilet en douche. Soms met gezamenlijke douches en toiletten.

Wat kost het? De kosten zijn nog niet bekend. Je betaalt voor het verblijf in het klooster inclusief de maaltijden. Kosten voor de reis naar het klooster zijn niet inbegrepen.

Organisatie Het kloosterweekend wordt georganiseerd door Jeroen Hoekstra en Marlies van der Lelij. U kunt via onderstaand mailadres contact met ons opnemen. Geïnspireerd en wilt u meehelpen? Mail ons.

Interesse en voorinschrijving Heeft u interesse om mee te gaan? U kunt u vrijblijvend aanmelden door een mail te sturen naar diakenjeroen@kpnmail.nl

We houden u dan op de hoogte en u kunt zich dan als eerste inschrijven als alle informatie bekend is. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.