Doe mee!

Klusjes

Help met een klein klusje, verricht een grote dienst. Kies een karweitje dat er ligt, of een klus die weer komt. Maak iets mede mogelijk in De Schutse. Iets vertrouwds, iets nieuws, iets wat vreugde of voldoening geeft.

Kerk op schoot

Wie wil met Sibilla in het Kerk op schoot team?

Vaste vloer onder je voeten

Vluchtelingenwerk begeleidt iemand die net in Uithoorn is komen wonen. Er is hulp nodig bij het leggen van een laminaatvloer. Kun je zelf of ken je iemand?
Jacinta Guppertz
jguppertz@vluchtelingenwerk.nl

Koffie

We kunnen best nieuwe schenkers gebruiken bij het Koffie-uur. Laat weten als je mee wilt doen!
Henriëtte Wezelman
h.wezelman@pkn-uithoorn.nl

Chauffeurs

Rij samen naar de kerkdienst

Kerkrentmeesters

De kerkrentmeesters zoeken een secretaris en een administratief medewerker. Ze hebben opvolging echt al ruimschoots verdiend.
Dolf van Gaalen
d.vangaalen@pkn-uithoorn.nl

Aandacht voor elkaar

Het lukt niet onze mede-gemeenteleden (zelfs die in Het Hoge Heem) geregeld te bezoeken

Weeksluiting Het Hoge Heem

Bewoners halen en brengen naar de viering, op donderdagavond. Vind je het leuk om te helpen? Ze waarderen het zeer!
Joke Tuinenburg
j.tuinenburg@hotmail.com

Lang of kort

We proberen op deze klusjespagina korte concrete projecten aan te bieden, voor bepaalde tijd. Natuurlijk zijn er ook taken die regelmatig doorlopen. Vraag gerust!

Andere taak? Meedoen? Ander idee? Laat wat van je horen!