Koffie-uur

elke donderdag

Digitaal koffiedrinken

Koffie online

Donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. Hieronder staat de link om mee te doen. Voorlopig gaan we hiermee door tot 6 mei. Doe rustig een poosje mee, hoe meer ‘meedrinkers’, hoe gezelliger. Helaas moet je wel zelf de koffie zetten, dat lukt ons nog niet op afstand.

Nog steeds is iedereen welkom bij de koffie, elke donderdagochtend van 10.00 – 11.00 uur. Maar later aanschuiven en eerder weggaan kan natuurlijk ook. Volg de aanwijzingen in de link hieronder, dan ben je er. Ds. Joep Dubbink is er voor het geval het niet lukt, dat hebben we gezien! Ook Henk Mathlener springt nog wel eens op de fiets om iemand bij te staan. Grappig om te zien en vooral fijn dat ze dat doen.

Je ziet de gastheer of gastvrouw, maar je ziet ook andere mensen uit onze gemeente. Je hoeft geen uur te blijven, het gaat om de ontmoeting. Die is er echt, al klinkt het vreemd als iedereen apart in eigen huis zit. Probeer het, het zal je goed doen. We zien je graag! Sinds eind januari zijn we weer elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur in de lucht om elkaar te ontmoeten. Ieder met zijn eigen koffie! Graag tot donderdag.

klok 10 uurWelkom! Volg de aanwijzingen in deze Teams link >

Lukt het niet? Vraag hulp aan Joep Dubbink 06-17373838
j.dubbink@pkn-uithoorn.nl

Gastheren en gastvrouwen voor de online Koffie-uren heten u graag welkom.

Geen Samen niet zingen

Zingen deden we al niet meer, maar wel muziek luisteren en elkaar ontmoeten.
Maar nu is de kerk dicht en doen we dat ook niet meer.
Zomaar even in de kerk zijn kan nu ook niet.
We houden via de mail en de telefoon contact met elkaar.

Bel elkaar vooral af en toe op, dat helpt echt.
Houd moed, heb lief!

KijkdeKerk