Koffie-uur

Koffieschenkerij hervat

Iedereen is elke donderdag welkom voor een kopje koffie en een praatje in De Schutse. Fijn om die uitnodiging weer te kunnen doen! Welkom vanaf 10.00 uur, tot ongeveer 11.30 uur.

Koffie!

Het woordje ‘koffie’ roept allerlei associaties op, dat is waarschijnlijk heel Nederlands. Het bakkie troost behelst veel meer dan alleen dat bekertje bruin vocht. Niet voor niets bestaat die term: ‘bakkie troost’!
Het betekent: gezelligheid, even tijd voor jezelf, voor de ander, voor elkaar, je verhaal doen, en ja, dat kan troostvol zijn. Heerlijk dat het weer kan: op donderdagochtend even samen koffiedrinken en bijpraten.
Je kan ook even de kerkzaal inlopen en bij de Aandachtswand rustig zitten en/of een kaarsje opsteken. Want de kerk is weer open!
We blijven voorzichtig en houden ons aan de regels: Hou afstand, mondkapje op als je loopt, handen reinigen! Zo kunnen we elkaar weer ontmoeten, fijn en verantwoord tegelijk. Elke donderdagochtend welkom voor koffie en een praatje in De Schutse, van ongeveer 10.00 – 11.30 uur.

Gastheren en -dames

29 juli · Lijda Koster en Henriette Wezelman
5 aug · Lijda Koster en Antoine van Mulukom
12 aug · Corry Noorlander en Cees van Duren