Koffie-uur

donderdag 11.00

Koffie-uur op donderdag

Iedere donderdagochtend wordt van 11.00 tot 12.00 uur een koffie-uur gehouden. Het koffie-uur komt in de plaats van de aloude koffie-ochtend (deze naam wordt dus niet meer gebruikt). De bijeenkomst is in de ontmoetingsruimte, in plaats van de kerkzaal (vanwege de stookkosten).

Als je behoefte hebt aan rust en stilte, kan je gerust in de kerkzaal gaan zitten. Bij de aandachtswand kan je terecht, ook met je jas aan. Maar het lijkt erop dat we de ontmoeting met elkaar nu belangrijker vinden.

De koster zet alles klaar. Na afloop laat iedereen de boel gewoon staan, hoe vreemd dat ook voelt. We mogen niet in de keuken! Bij de bijeenkomsten houden we de instructies van het crisisteam aan.

Handen desinfecteren, route volgen, afstand bewaren, achter een tafeltje gaan zitten, één persoon mag zich maar met de koffie bemoeien en we noteren de namen van de aanwezigen. We laten het koffie-uur natuurlijk alleen doorgaan zolang het verantwoord is.

Welkom, namens allen!
Henriëtte Wezelman