handjejeugdwerkleiding - wie?

8 juni

Ouders van tieners

Op donderdag 8 juni komen we als ouders of verzorgers van tieners bij elkaar, om 19.30 uur (tieners van 11-16 jaar). We ontmoeten elkaar rondom geloven en kerk en onze kinderen. Heb je een kind die na de zomer naar de middelbare school gaat, kom dan ook. We delen met hoe het nu gaat thuis en in de kerk rondom geloven en hoe we het volgende seizoen in zullen gaan. Ondergetekende is erbij en Stefan en Co van de jeugdleiding. Sibilla

jeugdwerk25 juni

Ouders van jonge gezinnen

zondagochtendkoffie

Zondag 25 juni is er voor verzorgers en ouders van kinderen van 0-12 jaar een uitgebreide koffie na de dienst. Dus vanaf ongeveer 11.00 uur staat er iets lekkers klaar. Goed om elkaar voor een tweede keer te kunnen ontmoeten rond geloven en kerk en onze kinderen. Als je de eerste keer er niet bij was, is dat geen probleem, kom vooral. Voor de kinderen is er oppas. Ondergetekende is erbij en ook iemand van de kindernevendienst en wellicht van Kerk op Schoot. Sibilla

Jeugd… leiding?

Doe ’ns wat anders!

Het jeugdwerk in De Schutse loopt een beetje anders, wat zoekend. Een kans om het weer eens met een frisse blik te bekijken! Het zou fantastisch zijn als jij een steentje kan bijdragen. Misschien door weer eens iets anders te doen dan wat je gewend bent.
Met de jeugdraad hebben we een paar goede ideeën voor mogelijke jeugdactiviteiten. Veel kunnen we voorbereiden, maar natuurlijk niet zonder de hulp van een aantal vrijwilligers.
Lijkt ’t je leuk om mee te doen? Laat ’t weten, dan overleggen we over de planning. We houden er ook rekening mee dat activiteiten op het laatste moment bedacht of afgezegd kunnen worden.
Heb je minder met drukke activiteiten, maar meer met aandacht voor ouders en gezinnen? Misschien is jeugdouderling wat voor jou!