Lichtjesavond

Voor wie steek jij een kaarsje op?

Deze uitnodigende zin zien we terug in de landelijke campagnes rond 1 november. Van oudsher de datum van Allerzielen (RK), later Gedachteniszondag (Protestants) of Lichtjesavond. Ook breed opgenomen in onze maatschappij als gelegenheid om dierbaren te gedenken. Op begraafplaatsen wordt ook steeds vaker gelegenheid geboden rond die datum een lichtje te branden.

Wij willen in De Schutse deze gelegenheid ook bieden, op zaterdagmiddag 31 oktober van 16.00 tot 18.00 uur.

Voor in de kerkzaal staan de kaarsenblokken, achterin is een tafel voor ontmoeting. Alles met strikte coronaregels met betrekking tot route en afstand. Er zullen extra mensen zijn om dit in goede banen te leiden.

Namens KijkdeKerk,
Ton Kodde, Liesbeth Geudeke, Henriette Wezelman

Gedachteniszondag
De eerste zondag van november gedenken wij overleden gemeenteleden van het afgelopen jaar.

Rouwgroep

kro-ncrv.nl / voor wie steek jij een kaarsje op