Meelezen op maandag

9 dec

Meelezen op maandagmiddag

Op maandag 9 december zou het geplande ‘Meelezen’ gaan samenvallen met het concert van United. Die concurrentie ga ik niet aan… Meelezen gaat voor die keer naar de middag, van 14.00 – 15.30 uur. De tekst (Micha 6:1-8) blijft dezelfde en u blijft even welkom!

Er is Meelezen – samen met de voorganger de tekst(en) lezen voor komende zondag – op maandag 9 december, voorbereiding op de dienst van 15 december, met ds. Joep Dubbink. De teksten die ons voorgelegd worden zijn Micha 6:1-8 (de magna charta van de profetie) en Matteüs 11:2-11. Welkom van 20.00-21.30 uur in De Schutse.

ds Joep Dubbink

Maandagavond óf maandagmiddag

Meelezen? Je weet wel, op maandag praten over de schrift­lezing van komende zondag met de dienstdoende predikant. En met wie maar wil iets opsteken. Vragen meegeven aan de voorganger. Inloop, geen opgave nodig. Niet automatisch elke keer wanneer een ‘eigen predikant’ voorgaat. Onze agenda’s laten het niet altijd toe op de maandagavond. Omdat we het meelezen waardevol vinden en het graag geregeld aan willen blijven bieden, gaan we het meelezen afwisselen tussen de maandagavond en de maandagmiddag. Voorlopig als experiment, maar bij genoeg animo houden we de afwisseling erin. Let goed op de data en tijdstippen in kerkblad, Zondagsbrief of deze webpagina!

ds Florisca van Willegen en ds Joep Dubbink