26 apr online

Meelezen op maandag

– maandag 12 april is er geen Meelezen –

Maandag 26 april is er weer ‘Meelezen op maandag’ – de tekst(en) van de komende zondag bespreken met de voorganger. Gelegenheid om eens goed in de tekst te duiken, met je eigen vragen te komen, te ontdekken dat vragen en antwoorden van anderen een nieuw licht op die tekst kunnen werpen, en elkaar ‘ontmoeten’, al is het dan voorlopig nog online.

Ik ga ervan uit dat Meelezen de komende keren nog niet in De Schutse zal kunnen zijn, maar thuis achter computer of tablet. Niet ideaal, maar beter dan niks! Als het anders kan, lees je het hier. Voorlopig hieronder ook link. Een paar klikken, moeilijker is het niet.

  • 26 april Johannes 15:1-8, De ware wijnstok
  • 17 mei Johannes 14:8-17 en Handelingen 2:1-24, Pinksteren

‘Meelezen’ is alleen online te volgen. Aarzel niet! Een tablet, computer of smartphone is voldoende en je kunt meepraten over de tekst van de komende zondag. Je kunt de voorganger het hemd van het lijf vragen over die tekst. Of een flinke rugzak aan opdrachten meegeven van wat toch vooral in de preek moet komen. Meestal is het gewoon anderhalf uur prettig praten over het Bijbelverhaal en over jezelf en je geloof. Meedoen kan op genoemde maandagen van 20.00-21.30 uur, online via de link hieronder.

Ds. Joep Dubbink


Om online mee te doen volg je de aanwijzingen in deze Teams link >


Preken van onze eigen voorgangers in De Schutse kun je na de zondag nog teruglezen >