Musical

23 nov

Musical De hemel op stelten

Op zaterdag 23 november is er in De Burght (Potgieterplein 4) een superleuk project voor kinderen die van zingen en optreden houden: een musical-in-één-dag van KISI – God’s singing kids. Een vrolijke manier voor kinderen om met geloof bezig te zijn.

Vanaf 10.00 uur wordt de musical door de kinderen ingestudeerd en om 19.00 uur is de uitvoering in de kerk. Deelname is gratis en voor avondeten wordt gezorgd. Kinderen kunnen zich nog opgeven voor dit project door een mailtje met naam, geboortedatum en adres te sturen naar: secretariaat@emmaus-uithoorn.nl. Meer informatie kun je inwinnen bij Marlies van der Lelij, telefoonnummer: 0297 567848.

Voor alle (groot)ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden: de familiemusical ‘De hemel op stelten’ wordt diezelfde avond uitgevoerd om 19.00 uur in De Burght. Een kaartje kost € 3,-. Deze musical wordt verzorgd door KISI met medewerking van kinderen uit de diverse kinderkoren uit onze regio. Het belooft bijzonder te worden! Je bent van harte welkom!