Oecumene

Oecumene5 juni

Kerkenpad in Uithoorn

Samen je woonplaats verkennen!

De Raad van Kerken Uithoorn-De Kwakel nodigt je uit om woensdag 5 juni vanaf 19.00 uur te wandelen binnen de bebouwde kom van Uithoorn, op stap tussen de kerken De Burght en de Schutse.

Zeg maar een kort kerkenpad. Voor onderweg krijg je wat vragen en eenvoudige opdrachten mee. Zorg dus voor een pen of potlood of mobieltje, waarop je de antwoorden kwijt kunt.

Er kan gestart worden vanaf De Burght aan het Potgieterplein. Na een uurtje kom je bij De Schutse aan De Mérodelaan. Om ervaringen te delen en bij te komen, is er in De Schutse koffie, thee en limonade. Een mooie gelegenheid om de wandeling te doen met het hele gezin. De opdrachten en vragen passen daar bij!

Oecumenische viering

Deze viering, op de vooravond van Pinksteren, vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 juni in De Burght, aan het Potgieterplein. Iedereen is welkom vanaf 18.45 uur. De viering begint om 19.00 uur. Het thema is ‘Door vuur geraakt – Vervuld van de geest’.
Tom van Meijgaarden (De Burght) en Gebedskring PGU

Er is meer Oecumene >