Kerkdienst online op Kerkomroep en YouTube

Lees hier meer over online meevieren

Kerkomroep

Op www.kerkomroep.nl zoek je op plaatsnaam Uithoorn, of klik kerkomroep.nl/#/kerken/21536
Van de live kerkdienst kan je kiezen: luisteren of kijken.

Eerdere kerkdiensten zijn op te slaan en terug te kijken, als rechtstreekse internetverbinding niet lukt. Werkt op laptop computer, PC of tablet met luidspreker of koptelefoon.

Youtube

Kijk onze kerkdienst live op
YouTube – Protestantse Gemeente Uithoorn

Terugkijken?

Op Kerkomroep en YouTube gaat de rechtstreekse kerkdienst vanaf tien minuten voor aanvang door tot het eind. Terug naar het begin kan niet bij de live uitzending. Later inschakelen betekent vanaf dat moment de kerkdienst live volgen. Later op de zondag vind je de opgenomen kerkdienst op YouTube, die blijft daar een week te zien en op Kerkomroep zes maanden.

Hij doet het niet! – Kerkdienst niet online?

Is er misschien storing? Bel een gemeentelid dat ook vaak online kijkt. Of iemand die wel ‘ns met je computer helpt. Vraag anders tips in De Schutse App. Als Kerkomroep stoort, kan het live op YouTube ook fout gaan. Meestal lukt later terugkijken wel.

Meevieren via de kerkradio

Al voor de online kerkdiensten werden ‘luisteraars thuis’ welkom geheten. Gemeenteleden die thuis de kerkdienst meevieren, maken deel uit van onze gemeenschap. De meesten zouden het liefst zelf naar de kerk komen, om in de kerk samen te luisteren, te bidden, te zingen èn om elkaar te ontmoeten. Als dat niet mogelijk is, en als vervoer of YouTube ook niet helpt, is kerkradio misschien een oplossing. Ook voor wie mobiel genoeg is om met goed weer wel te komen, maar met slecht weer niet, is de kerkradio handig. Thuis toch meevieren, met kerkradio? Neem gerust contact op.