Paaswake

Paaswake en PaasChallenge

Hoi!
Aanstaand weekend is het Pasen! Behalve een tijd van paaseitjes, paashazen en paasontbijt, ook een tijd om het verhaal van Jezus te herdenken.
Pasen begint al op de zaterdagavond ervoor. Tijdens de Paaswake om 21.00 uur in De Schutse wordt herdacht dat Jezus die nacht opstaat uit de dood. In deze dienst gebeuren er een hoop bijzondere dingen om dit feest te vieren, en jullie kunnen daarbij assisteren. Er zijn jongeren op de achtergrond nodig om kaarsen uit te delen en aan te steken, kleden te dragen, de doopvont te vullen, dus help mee!
Daarna gaan we met onze groep naar de jeugdruimte voor een spannend spel: de PaasChallenge. In dit spel gaat het om het ontrafelen van een mysterie rondom de arrestatie van Jezus, waarin we allerlei raadsels als groep moeten oplossen. Je hoeft geen kenner van het paasverhaal te zijn om dit spel te kunnen spelen, dus je kunt ook vrienden of vriendinnen uitnodigen die dit leuk vinden.
Je bent welkom zaterdag 20 april in De Schutse om 20:30 uur
(Wees op tijd zodat je alle instructies meekrijgt!)
Na de dienst beginnen we om ongeveer 22:30 uur met de PaasChallenge en het duurt tot ongeveer middernacht, dus laat dat weten aan het thuisfront. En de volgende ochtend ben je natuurlijk ook weer welkom in de kerk; er is op zondag JeugdKapel voor wie dat wil.
We zien je graag verschijnen, mail of app even dat je komt!.
Groetjes, ook namens Carel,
Cathérine Verviers
kerkelijk jeugdwerker Protestantse Gemeente te Uithoorn
vaste werkdagen op dinsdag en donderdag