Paaswake

Paaswake? PaasChallenge!

De PaasChallenge op Stille Zaterdag-avond was erg leuk.
Samen online spelen – maar dan in het echt!

PaasChallenge Minecraft Edition

Heb jij Minecraft? Dan is de PaasChallenge Minecraft Edition leuk om te spelen. Deze je los van bovengenoemde PaasChallenge spelen. Je loopt rond in het Jeruzalem uit de tijd van Jezus: de tempel, paleizen van Herodes en Pilatus, de hof van Getsemané, de bovenzaal en Golgota. In die wereld los je 10 puzzels op die allemaal te maken hebben met een bijbelverhaal uit de laatste dagen van Jezus in Jeruzalem. Er zitten nog extra opdrachten in het spel zelf. Aan het einde moet een belangrijke keuze gemaakt worden.
(Je moet Minecraft aangeschaft hebben voor 30 euro, vraag toestemming!)

Extra voor ouders

Kerkdiensten en activiteiten voor jongeren kunnen door de maatregelen rond het coronavirus niet doorgaan of worden op een andere manier ingevuld. Jong Protestant heeft een aantal werkvormen gemaakt die je kunnen helpen om op allerlei manieren kerk te zijn met kinderen en jongeren nu fysieke samenkomsten niet mogelijk zijn. Zie:
Groetjes, ook namens de leiding,
kerkelijk jeugdwerker Protestantse Gemeente te Uithoorn
vaste werkdagen op dinsdag en donderdag
telefoonnummer 06-30196966