Palmpasen

Palmpaasstokken knutselen

Palmpaasstokkenoptocht voor 0-12 jaar

Kom je ook een Palmpaasstok maken op zaterdag 13 april om 10.30 uur in De Burght? Neem gerust vrienden en vriendinnen mee! Neem je ook zelf een houten kruis mee om te versieren?

Op zondag 14 april is het Palmpasen. Om 10.00 uur is er Kerk op Schoot in De Schutse. Daarna gaan alle kinderen rond 10.30 uur vanuit De Schutse samen met drumband Ophelia naar De Burght en naar het Karel van Manderhof, om de Palmpaasstokken uit te delen.

Dat wordt een feestelijke optocht! Voor meer informatie: Mieke van Amerom 0297-560516.

Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker.

 

Palmpaasstokken knutselen
Wie vindt het leuk om op zaterdag 13 april van 10.30 tot 12.00 uur mee te helpen Palmpaasstokken knutselen in De Burght? We doen Palmpasen in samenwerking met De Burght, zij zorgen op zaterdagochtend voor het knutselen en wij hebben op zondagochtend de optocht met drumband waarbij zij zich kunnen aansluiten. Het is fijn als wij onze bijdrage kunnen leveren in de vorm van assistentie bij het knutselen. Wat extra handen, naast de ouders die meekomen met de kinderen. En het is altijd een gezellige ochtend! Wil je helpen? Laat het weten aan c.verviers@pkn-uithoorn.nl
Cathérine Verviers, kerkelijk jeugdwerker.