Perki

Samen kerken met Perki

Op zondag 27 mei, om 14.00 uur, bent u van harte welkom in de dienst die we samen met Perki houden in De Schutse. Perki is een geloofsgemeenschap van mensen met Indonesische wortels. Perki houdt sinds een jaar of drie op de eerste en vierde zondag van de maand een dienst in De Schutse. U bent daar altijd welkom, maar op 27 mei is er voor het eerst een dienst die door Perki en PGU samen is voorbereid. Ds. Florisca van Willegen en ds. Mozes Tahitu gaan voor. Het zou mooi zijn als we met een grote groep van de PGU deelnemen aan deze dienst. Het thema is ‘verbondenheid’ en de dienst is tweetalig: Indonesisch en Nederlands. Er is kindernevendienst. De dienst duurt van 14.00 tot ongeveer 15.00 uur. Daarna is er ramah tamah, gezellig samenzijn met voor iedereen iets te drinken en te eten (tegen vergoeding). Perki Amsterdam Buitenveldert te Uithoorn is onderdeel van de Protestantse Gemeente Perki Nederland, sinds kort lid van de Protestantse Kerk Nederland.

Meer informatie bij Marianne Mak