Praktijkschool maaltijd

GEANNULEERD

Praktijkschool maaltijd

  • Alle bijeenkomsten namens onze gemeente worden op dit moment geschrapt. Dat betreft onder andere: de wijkavonden, het Meelezen op maandag, de Koffieochtend op donderdag en de Praktijkschoolmaaltijd. Dat duurt voorlopig tot en met 31 maart, of zoveel langer als nodig is.
  • Waar van toepassing (bijvoorbeeld de wijkavonden) zal worden bekeken of deze later alsnog gehouden kunnen worden.
  • Dit om ‘sociale onthouding’ te beoefenen, en zo de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Zeker waar het ouderen betreft gaat voorzichtigheid voor alles, en een aanzienlijk deel van onze gemeenteleden behoort tot deze risicogroep.

Samen lunchen in De Schutse

Donderdag 19 maart is er opnieuw een gezamenlijke maaltijd, verzorgt door leerlingen van de Praktijkschool Uithoorn. Vanaf 12.30 uur is de inloop met een drankje, om 13.00 uur gaan we aan tafel voor een eenvoudig maar goed driegangen menu. Na afloop is er nog een kopje koffie of thee voor de liefhebbers. Voor dit gezellig samenzijn kunt u uw naam op de intekenlijst zetten, die ligt achter in de kerk, u kunt er ook dieetwensen invullen. De kosten zijn € 8 en t/m zondag 15 maart kunt u zich opgeven. Welkom en graag tot ziens!

Bent u nog niet eerder geweest, probeer het een keer!

Leerlingen van de Praktijkschool moeten oefenen. Koken, tafels dekken, uitserveren. Het spannendste is misschien wel omgaan met de gasten. Hoe nodig je ze aan tafel? Wat vertel je over het menu? Hoe ga je om met vragen en opmerkingen? Met fijne docenten en enthousiaste maaltijdgebruikers groeit het zelfvertrouwen en is het altijd gezellig!

De leerlingen hebben ons iedere keer opnieuw verrast met een maaltijd geënt op een thema. Het is een eenvoudige, warme maaltijd met voorafje, hoofdgerecht en een dessert.

Welkom namens het team!
Antoine van Mulukom 06 27223368

Foke van Baren 0297 562886