Predikanten

Wie zijn wij?

Joep Dubbink (1958) is predikant sinds 1986. Zijn ervaring neemt hij in alles mee. Hij houdt van heel goed kijken naar een Bijbeltekst en kan daar boeiend uitleg over geven. Joep is sinds 2007 deeltijdhoogleraar Bijbelse Theologie aan de Vrije Universiteit.

Sibilla Verhagen (1974) is als Delfts ingenieur enige tijd industrieel ontwerper geweest. Sinds 2014 een andere weg ingeslagen en predikant geworden. De mensgerichtheid en creativiteit heeft Sibilla van het ene beroep naar het andere meegenomen. Ze is ook gezinsdominee, in Vijfhuizen.

Wij zijn graag predikant. Mensen vinden wij boeiend en geloven laat ons niet los. Wie is God? Wie zijn wij? Dat zijn vragen om telkens weer te stellen en steeds weer op te reageren. We voelen ons in deze wereld geroepen tot het goede leven, om dit met elkaar te zoeken en te doen.
Je komt ons bijna wekelijks tegen als voorganger in de zondagse kerkdiensten in De Schutse, bij lezingen en cursussen voor jong en oud, en desgewenst bij je op bezoek voor een goed gesprek.

Heb je een vraag? Neem gewoon contact op