Preek-van-de-Leek

30 januari, 20 februari en 20 maart 2022 eindelijk weer

Ook de Preek-van-de-leek komt terug! De werkgroep Preek-van-de-leek is heel blij u te kunnen zeggen dat er in 2022 opnieuw Bekende Plaatsgenoten bereid zijn gevonden of misschien beter: nog steeds bereid zijn, een leken-preekbeurt te vervullen. Voor wie er niet mee bekend is: in zo’n dienst verbindt iemand die geen theoloog is een Bijbelverhaal met wat haar of hem in het leven in beweging brengt. Ook het programma, de liederen, gebeden en de collecte voor een goed doel worden door de leek bepaald en uitgekozen. Dat kan dus iets worden!

Vast staat dat iedereen uit de regio (en van ver daarbuiten) welkom is op de zondagen 30 januari, 20 februari en 20 maart 2022. Wie er door de werkgroep uitgenodigd zijn om de Preek-van-de-leek te verzorgen, wordt later onthuld.

In kerkgebouw De Schutse. Aanvang 16.00 uur. Na afloop kunt u bij een hapje en een drankje napraten.
We houden u op de hoogte via deze website, het kerkblad en de Zondagsbrief.

Commissie Preek van de Leek