Ring Hoofddorp

‘Groene kerk’ eerste thema ringontmoeting Hoofddorp

Op donderdag 28 februari 2019 zijn alle kerkenraadsleden én geïnteresseerde gemeenteleden van de nieuwe Ring Hoofddorp (Haarlemmermeer plus Aalsmeer/Uithoorn/Kudelstaart) uitgenodigd voor een eerste ringontmoeting in De Ark aan het Muiderbos 36 in Hoofddorp.

De ringontmoeting is een nieuw fenomeen binnen de Protestantse Kerk. De Protestantse Kerk streeft ernaar minder met bestuurlijke zaken bezig te zijn en daardoor meer tijd over te houden voor onderlinge inspiratie en ontmoeting. De Ark is gevraagd om als groene kerk de gastvrouw te zijn voor de eerste ringontmoeting.

De avond kan – voor wie dat wil – beginnen om 18.00 uur met een soepmaaltijd van biologische groenten uit de omgeving. Maar men kan ook om 19.30 uur instromen voor het avondprogramma. Dat programma bestaat, na een ‘groen avondgebed’, uit vier workshops: God in de Supermarkt, Groene Bijbel, verduurzaming van het kerkgebouw en energiebesparing in huis.

In verband met de catering is het wenselijk dat men zich van tevoren aanmeldt. Dit geldt zeker voor de maaltijd. Aanmelden graag via ar.vanderdeijl@pghoofddorp.nl

Donderdag 28 februari 19.30 uur (maaltijd 18.00 uur)
Kerkgebouw De Ark, Muiderbos 36, Hoofddorp