Samen zingen

Bezinning en Verdieping

Samen zingen

Wel samen, niet zingen

Wat nu? We mogen in de kerk niet zingen. Maar we heffen onszelf niet zomaar op! We hebben het volgende plan: dinsdag 15 september komen wij om 10.00 uur bij elkaar. Niet om te zingen en niet in de ontmoetingsruimte. De bedoeling is dat we elkaar in de kerkzaal ontmoeten, bij een kopje koffie. Daarna kijken we naar alternatieve mogelijkheden voor het het zingen het komend seizoen. We kunnen een moment luisteren naar muziek en iets afspreken. We zitten in wijde kring om de tafel, net als op donderdagochtend als de kerk open is en houden ons verder ook aan de coronaregels. We sluiten af om 11.00 uur. Graag tot dinsdag!

Groeten van
Henriëtte Wezelman

Als het om hygiëne en veiligheid weer mag, zingen we graag samen in De Schutse. In de kerkdiensten, maar ook elke tweede dinsdag van de maand. In kleiner gezelschap weliswaar, maar niet minder heerlijk. We komen samen in De Schutse bij de piano. We gebruiken het Liedboek voor ‘Kerk en Gezin’ als onuitputtelijke bron. Hierbij nemen we tijd voor tekst en melodie, herkomst en andere aspecten. Ook persoonlijke herinneringen en associaties bij een lied komen soms langs. Door andere tradities, zoals Taize, Iona, of wereldliederen, laten we ons graag inspireren.

Vanaf 9.45 uur is er inloop met koffie, iets na tienen beginnen we tot de pauze om een uur of elf, waarna we nog even doorgaan tot uiterlijk kwart voor twaalf. Als je het te vroeg vindt, kun je gerust later binnenlopen en aanschuiven. Als je eerder weg wilt, ook allemaal goed. Een zangstem is niet nodig!

Harrie Lichtendahl (piano) en Henriette Wezelman (zangleiding)
Als het weer kan, elke tweede dinsdag van de maand.
10.00 – 11.45 uur in De Schutse

Het motto blijft