Samen zingen

10 dec

Dinsdag 10 december is er ‘Samen Zingen’. We zingen advents- en kerstliederen en nemen om 11.00 uur afscheid van Ger Lagendijk, die het pianospelen overdraagt aan Harry Lichtendahl. We zijn Ger dankbaar voor alle jaren deskundige begeleiding, ‘lessen’ en gezelligheid. Wij gaan hem missen. Heel fijn dat Harry het wil en kan overnemen. Welkom vanaf 09.45 uur. Het zal druk zijn in de kerk, want de kerstgroepen worden dan ook uitgestald! Henriette Wezelman.

Samen zingen!
Goed voor je stem, je stemming,
je contacten, je geloof, je conditie

Welkom vanaf 09.45 uur (koffie), zingen om 10.00 uur, pauze om 11.00 uur, afsluiting 11.45 uur. Later komen, eerder weg, kan allemaal.

Samen Zingen doen we in De Schutse op zondag tijdens de kerkdiensten. Maar ook elke tweede dinsdag van de maand, in een van de ontmoetingsruimtes. Voor liefhebbers van ‘het lied’ in de breedste zin van het woord. Het Liedboek voor ‘Kerk en Gezin’, waar we in de kerkdienst ook uit zingen en dat een schat aan liederen herbergt, speelt een belangrijke rol op de zingochtend. We hebben daar vrijheid en gelegenheid om onbekende liederen uit te proberen, oude vertrouwde weer eens te zingen, ons te verdiepen in een tekst, een persoonlijk verhaal bij een lied te vertellen en wat niet al. Maar ook duiken we soms in een andere traditie: Iona, Taizé, Wereldliederen (Hoop voor alle volken), of er komt zomaar iets nieuws voorbij, waarbij ieder welkom is inbreng te hebben.

Iedereen is welkom, zangstem is niet nodig! Kwart voor tien inloop met koffie, iets na tienen beginnen we en gaan door tot ongeveer kwart voor twaalf, met een pauze daar tussenin.

Van harte welkom!

Ger Lagendijk (piano), Henriëtte Wezelman (zangleiding)

Kom gezellig meezingen! Elke tweede dinsdagochtend.