Samen zingen

12 nov

Samen Zingen weer van start

Dinsdag 12 november gaan we weer zingen. Hopelijk is iedereen er weer zoveel mogelijk bij. Natuurlijk zijn nieuwe zangers van harte welkom. Zangstem niet nodig, muziek lezen ook niet. Het motto blijft springlevend:

Samen zingen!
Goed voor je stem, je stemming,
je contacten, je geloof, je conditie

Welkom vanaf 09.45 uur (koffie), zingen om 10.00 uur, pauze om 11.00 uur, afsluiting 11.45 uur. Later komen, eerder weg, kan allemaal.

Samen Zingen doen we in De Schutse op zondag tijdens de kerkdiensten. Maar ook elke tweede dinsdag van de maand, in een van de ontmoetingsruimtes. Voor liefhebbers van ‘het lied’ in de breedste zin van het woord. Het Liedboek voor ‘Kerk en Gezin’, waar we in de kerkdienst ook uit zingen en dat een schat aan liederen herbergt, speelt een belangrijke rol op de zingochtend. We hebben daar vrijheid en gelegenheid om onbekende liederen uit te proberen, oude vertrouwde weer eens te zingen, ons te verdiepen in een tekst, een persoonlijk verhaal bij een lied te vertellen en wat niet al. Maar ook duiken we soms in een andere traditie: Iona, Taizé, Wereldliederen (Hoop voor alle volken), of er komt zomaar iets nieuws voorbij, waarbij ieder welkom is inbreng te hebben.

Iedereen is welkom, zangstem is niet nodig! Kwart voor tien inloop met koffie, iets na tienen beginnen we en gaan door tot ongeveer kwart voor twaalf, met een pauze daar tussenin.

Van harte welkom!

Ger Lagendijk (piano), Henriëtte Wezelman (zangleiding)

Kom gezellig meezingen! Elke tweede dinsdagochtend.