Senioren – busreis

30 nov

Seniorenreisje

Stamppottenreis

U kunt zich nog opgeven!

Op zaterdag 30 november 2019 gaan we een stamppottenbusreis maken. Onze chauffeur is Annelies Versteijne. Onze tocht voert ons langs de Stichtse Lustwarande, een lange reeks van meer dan honderd buitenplaatsen en landgoederen langs de zuidwestelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Annelies vertelt weer mooie verhalen over bezienswaardigheden tijdens deze toeristische route. Bij restaurant ‘Boschzicht’ in Scherpenzeel gaan we twee soorten stamppotten eten met worst en spek. En natuurlijk krijgen we ook een toetje.

Bij deelname van minder dan 40 personen kan het reisje helaas niet doorgaan. Als u een dieet heeft geef dat dan door, dan houden we daar rekening mee. Wanneer u een rollator gebruikt, kan die mee. Indien u een rolstoel gebruikt neem dan een opvouwbare rolstoel mee én een begeleider. Samen maken we er een fijn en gezellig uitje van.

We verzamelen om 9.45 uur bij De Burght, Potgieterlaan en vertrekken om 10.00 uur. Onze thuiskomst is ongeveer 16.30 uur.

De kosten voor het reisje zijn €32,50 per persoon. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL 78 INGB 0001 6490 71 t.n.v. J. Beunder-Blom onder vermelding van ‘Senioren Busreis’

Opgeven voor de busreis bij Co Beunder tel. 0297-565904 of bij Loes Willems tel 0297-560384.

Met vriendelijke groet namens de seniorencommissie, Co Beunder.

pkn-uithoorn.nl/senioren