Senioren – busreis

14 sept

Seniorenreisje

Op zaterdag 14 september is er weer het jaarlijkse busreisje. Onze chauffeur is Annelies Versteijne. Zij vertelt altijd mooie verhalen over bezienswaardigheden tijdens de toeristische route. Zij rijdt ons die dag via mooie wegen naar verschillende plaatsen op de Veluwe. We gaan koffie drinken bij de Palingrokerij in Harderwijk. Daar krijgen we een demonstratie paling fileren. Ook kan het palingmuseum bezocht worden. Bij restaurant ‘De Molen’ in Harskamp krijgen we een drie gangen menu. Daarna bezoeken we de zandsculpturen in Garderen; het thema is ‘wereldreis’. Heeft u zin om mee te gaan? Geef u dan snel op!

Bij deelname van minder dan 40 personen kan het reisje helaas niet doorgaan. Als u een dieet heeft, geef dat dan door, dan houden we daar rekening mee. Wanneer u een rollator gebruikt, kan die mee. Indien u een rolstoel gebruikt neem dan een opvouwbare rolstoel mee én een begeleider. Samen maken we er een fijn en gezellig uitje van.

We verzamelen om 8.15 uur bij De Burght aan de Potgieterlaan en vertrekken om 8.30 uur. Onze thuiskomst is om ongeveer 18.00 uur.

De kosten voor het reisje zijn € 60 per persoon. De diaconie draagt € 10 per persoon bij aan de kosten. Hartelijk dank daarvoor! Dus u betaalt € 50. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer:
NL 78 INGB 0001 6490 71
t.n.v. J. Beunder–Blom onder vermelding van ‘Senioren Busreis’

Opgeven voor de busreis bij Co Beunder tel. 0297-565904 of bij Loes Willems tel 0297-560384.

Met vriendelijke groet namens de seniorencommissie, Co Beunder.

pkn-uithoorn.nl/senioren