Senioren

17 jan

Ontmoetingsmaaltijd Praktijkschool

Gezamenlijk eten in De Schutse, donderdag 17 januari

De eerste keer in het nieuwe jaar! We laten ons opnieuw verrassen met een driegangenmenu. Klaargemaakt en verzorgd door de leerlingen van de Praktijkschool Uithoorn, onder leiding van Naomi Oehlers.

We gaan om 13.00 aan tafel, maar vanaf 12.30 uur bent u welkom voor een drankje. De maaltijd kost € 7,00 en we vragen een kleine bijdrage voor het drankje en kopje koffie na.

Zet uw naam op de lijst achter in de kerkzaal en vermeldt dieet of andere bijzonderheden, dan wordt er rekening mee gehouden.

De data voor het komende seizoen: Donderdag, 17 januari, 21 maart, 18 april, 16 mei en sluiting op 20 juni.
Donderdag 14 februari hebben de leerlingen vakantie, dus die komt te vervallen.

Namens het team, Foke van Baren 0297 562886 of 06 49631194

 

2 feb

Stamppottenreis

Op zaterdag 2 februari eten we bij Brasserie KriebelZ in Terwolde stamppottenpannetjes met dessert. We worden weer gereden door Annelies, ‘onze eigen chauffeuse’. De stamppotpannetjes bestaan uit boerenkool, zuurkool, hutspot met verse worst, speklap, grootmoeders stoofvlees met zilveruitjes en augurken. Dat klinkt heel aantrekkelijk!

Bij deelname van minder dan 35 personen kan het reisje helaas niet doorgaan. Heeft u zin om mee te gaan? En u nog niet opgegeven, doe dat dan snel, zodat we de bus kunnen reserveren! Opgeven kan bij Co Beunder (0297 565 904) of Loes Willems (0297 560 384)

We vertrekken om 10.30 uur vanaf het Potgieterplein bij De Burght. We zijn rond 16.00 uur weer terug.

De kosten voor de stamppotreis zijn € 34,00 per persoon. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL 78 INGB 0001 6490 71 t.n.v. J. Beunder–Blom onder vermelding van ‘stamppottenreis’.

Hartelijke gegroet, namens de seniorencommissie, Co en Loes

 

14 feb

Seniorenmiddag – over Uithoorn

Op donderdagmiddag 14 februari komt de heer Chris Woerden over Uithoorn vertellen. Velen van u wonen al lang in Uithoorn, of hebben er altijd al gewoond. En ook voor nieuwkomers is het leuk om te horen hoe ons dorp is ontstaan en wanneer dat gebeurde. Over bijzondere gebeurtenissen, die zich hebben voorgedaan in de loop van de geschiedenis. Hoe is Uithoorn aan zijn naam gekomen? Is het een Uit-hoek? We spreken over Thamen, Amstelhoek en De Kwakel: hoe passen die in het verhaal? We krijgen foto’s te zien, hoe het dorp er vroeger heeft uitgezien. Er zijn veel verhalen te vertellen!

U bent van harte welkom en wij hopen weer op een grote opkomst.

We beginnen om 14.00 uur, koffie en thee staan klaar. Graag tot ziens!

Met een hartelijke groet, namens de seniorencommissie, Co Beunder en Loes Willems