Geven, schenken

Om onze kerk en ons werk financieel mogelijk te maken, hebben we twee Algemeen Nut Beogende Instellingen – ANBI’s

1. Protestantse Gemeente te Uithoorn (PGU)
    – voor het voortbestaan van onze kerk
    IBAN NL70 RABO 0378 5548 75
    bijdrage Protestantse Gemeente te Uithoorn
  2. Diaconie van de Protestantse Gemeente te Uithoorn
    – voor de praktische hulp die wij verlenen
    IBAN NL85 RABO 0363 5078 68
    bijdrage PGU Diaconie en Zending

Giften en vrijwillige bijdragen aan onze kerk of diaconie kunt aftrekken als (periodieke) gift bij uw belastingaangifte. Iedere ANBI is verplicht doelstelling, namen, beloningsbeleid en financiële verantwoording te publiceren. Alle informatie over onze ANBI >

Kerkbalans, je vrijwillige bijdrage

Elk jaar doen wij mee met de actie Kerkbalans.nl, voor het voortbestaan van onze kerk.

Collectebonnen

Bestel collectebonnen voor de collectezak in de kerk! De bonnen zijn gemakkelijk in gebruik. Geen papiergeld of muntgeld meer nodig. Het grote voordeel van collectebonnen is dat zij aftrekbaar zijn van de belasting.

Bestellen

Maak het juiste bedrag over aan Protestantse Gemeente Uithoorn  met IBAN rekeningnummer NL28 INGB 0006181811.
Kies het bedrag en vermeld de gewenste hoeveelheid vellen:

• € 0,75 ad € 15,00 per vel
  • € 1,25 ad € 25,00 per vel

Zodra de betaling binnen is, zullen de bonnen door mij bezorgd worden.
Bel gerust voor inlichtingen 0297-560121
Aad Uilenreef