Omzien naar elkaar

Steun elkaar, laat je zien. In je groep, in je kerk, in je buurt, in je dorp. De basis is: aandacht geven aan elkaar. Dat omzien naar elkaar gebeurt gelukkig op grote schaal onder gemeenteleden. Dat is een sterk punt van onze gemeente.

 

nov 2020

Kledinginzameling
voor gedetineerden op Schiphol

Via het justitiepastoraat van het detentiecentrum op Schiphol bereikte ons het verzoek om kleding in te zamelen voor de gedetineerden aldaar.

Er blijkt dringend behoefte aan dagelijkse comfortabele kleding, zoals spijkerbroeken of joggingbroeken, T-shirts en/of truien en sportschoenen (dus geen colbertjes, nette broeken of nette schoenen). Ook winterjassen en sokken zijn welkom. Daarnaast is nieuw ondergoed eveneens welkom.

Op 8 november vieren we dankdag voor gewas en arbeid. Als teken van onze dankbaarheid kiest de diaconie er dit jaar voor om de kledinginzameling te bestemmen voor de gedetineerden in het detentiecentrum op Schiphol.

Een financiële bijdrage kunt u overmaken naar NL43 INGB 0006 0650 44 t.n.v. PGU diaconie en zending, onder vermelding van ‘kledinginzameling gedetineerden’.

Hartelijk dank, mede namens het pastoraat van het Detentiecentrum.

Namens de diaconie,
Rietje Rustema