Top 2000

29 dec

Top 2000 dienst 2019

Dit jaar is er in de Schutse op 29 december weer een kerkdienst waarin de liederen geïnspireerd zijn door de Top 2000. Wat betekent dit? De Top 2000 is een populair programma op Radio 2 in de week tussen Kerst en Nieuwjaarsdag. De liedjes en teksten van de liedjes zijn de inspiratiebron voor deze bijzondere kerkdienst.

Er is een normale orde van dienst voor de kerkdienst, met het thema Licht. Dat sluit goed aan op de kerstperiode. We zoeken er graag bijpassende Top 2000 nummers bij. Er zijn verschillende muzikanten die aan deze dienst meewerken en nummers ten gehore brengen. Dat sommige nummers in het Engels zijn hoeft geen belemmering te zijn, want er is een vertaling en uitleg die gepresenteerd wordt.

Graag nodigen we je uit voor deze speciale dienst waarin ds Marco Montagne uit Almelo zal voorgaan. De Top 2000 kerkdienst in de Schutse begint om 10:00 uur.

Vragen? Meehelpen? Stuur even een mailtje naar jangerdavisser@caiway.net .

Alie Veldman en Jan Visser