Tulpen

veertigdagentijd

tot 22 mrt

Tulpenactie 2024

Blijdschap verspreiden in de wereld, wie wil dat nu niet? Geef een bosje tulpen en steun tegelijkertijd de missie van Stichting Christian Refugee Relief. CRR zet zich op een hele praktische manier in voor onze medemensen in nood aan de grenzen van Europa (Bosnië, Griekenland, Servië en Oekraïne). Door het organiseren van hulptransporten en missiereizen kan CRR er voor deze mensen zijn en hen voorzien van primaire levensbehoeften zoals voedsel, kleding en hygiëne-items.

Met de tulpenactie brengen we een beetje blijdschap. Jij (of iemand die je kent) een mooie bos bloemen in huis, jouw medemens een voedsel-, kleding- of hygiënepakket. En de wetenschap dat ze er niet alleen voor staan! Help je mee?

Vrijdag 22 maart laatste dag

Je kunt de tulpen op 22 maart nog bestellen via christianrefugeerelief.com. Dan zorgen wij dat ze voor de Pasen worden thuisbezorgd, bij jou of bij degene voor wie je tulpen bestelde.

Kunt u op vrijdag of zaterdag helpen met het verspreiden van de bossen? Laat het mij dan even weten. Vele handen maken licht werk.

Henk Mathlener, diaconie

stichtingcrr.nl – christianrefugeerelief.com