Vakantietas

Bedankt!

Vakantietas voor thuisblijvers

Woensdag 12 juli 2021 was het zover om de Vakantietasjes te gaan vullen. Eerst alles uit mijn huis in de auto van Rietje en die van mij geladen en naar De Schutse gebracht om ’s middags met Loes erbij alles overzichtelijk klaar te zetten voor de avond.

Er stonden veertien mensen ’s avonds klaar om te starten met het inpakken van de tasjes. Alles liep gesmeerd en we waren bijna aan het einde van de klus, om daarna lekker koffie te drinken, toen iemand opmerkte: Ja, maar de ijsvrieslollies kunnen gaan lekken! Hoe lossen we dat op?

Het enige wat we konden bedenken was boterhamzakjes halen en ze daar in te verpakken. Alle diepvrieslollies weer uit de tasjes halen en vervolgens ben ik bij de Jumbo boterhamzakjes gaan halen, zodat we ze daarin konden verpakken en opnieuw in de tasjes konden doen.

Eindelijk tijd voor koffie met wat lekkers. Klus geklaard.

De volgende ochtend gelijk aan de bel getrokken bij de De Voedselbank, Uithoorn voor Elkaar0297-Help ons helpen, VluchtelingenWerk en om ze op een tijdstip bij elkaar te hebben voor een foto om alle 180 tasjes te overhandigen. Ook dat liep als een trein. ’s Middags om kwart voor drie de foto en nog geholpen met inladen.

Alle helpers enorm bedankt, namens de diaconie!
Jet van Dalfsen

 

Albert Heijn Jos van den Berg

Blokker

Bruna

HEMA

Kwalitaria Zijdelwaard

lntertoys

The Readshop

Snackbar Family